søndag den 6. maj 2012

Dapper

På nogle områder er jeg ret doven, eller magelig om man vil.
Som andre piger vil jeg selvfølgeligt også gerne se pæn ud, men det må ikke være alt for upraktisk eller besværligt eller stramme. Slet ikke når det kommer til mine sko. De skal gerne være så flade som overhovdet muligt og helst være i skind. Tænker jeg måske har 2-3 par stiletter, som sjældent bliver luftet. Nogle af mine veninder vil nu nok næppe kalde de små hæle for stiletter:)
Den anden dag købte jeg de her "dapper" i Bianco. De er måske ikke de flotteste, men de er super behagelige at have på på grund af gummisålen og det bløde skind.
Skoene har en lidt sjove farve. Gammelrosa vil man nok kalde den, men den passer fint til det meste af mit tøj, som der ikke er særligt meget farve på. Det meste er sort, gråt, hvidt, brun og beige og så en lille smule rosa og marineblå.
De nyeste tøj-indkøb, udover min elskede læderjakke, har været en oversize t-shirt i beige og en lækker, lækker strik, også i beige farver.
Nu overvejer jeg faktisk om jeg skal købe samme t-shirt i både hvid og grå, for den er helt perfekt i pasformen og jeg ender alligevel oftest i en t-shirt og jeans....
Må hellere liiii tjekke kontoen først, for jeg tror ikke, at den mener det samme:)

9 kommentarer:

Pernille sagde ...

Godmorgen. De er da rigtig søde..! Jeg har det på samme måde med sko.. de skal være flade og bløde.. Jeg er helt vild med Biancos sejler-ballerinaer - i alle farverne! Men jeg har allerede et par i sort :P

MissMuffin sagde ...

Pernille, de er faktisk rigtig søde og så gode at gå i..
Jeg kiggede også lidt på Biancos sejlersko, for de var vildt søde og til en ganske fornuftig pris- jeg ville ikke afvise, at jeg kommer til at købe et par. Meen, første prioriteten må lige være et par sandaler. Jeg kan simpelthen bare ikke finde nogen i år!

Pernille sagde ...

Ved du hvad.. jeg har faktisk det samme problem! Enten er de for høje eller så er det sko til gamle koner!!

Jeg prøvede faktisk en tre par i Bianco den anden dag.. men 37 var for stort og 36 for lille! Hvad gør man så :S
Ser ikke så godt ud med en indlægssål i sandler :P

Pernille sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Merca sagde ...

De ser da vildt behagelige ud. Jeg har aldrig forstået det med stiletter, det kan da ikke være behageligt. Jg er ligesom dig tilhænger af flade sko ;o) Go' søndag !

MissMuffin sagde ...

Pernille, jeg synes nu nok det er til at finde fine, flade hverdags-sko, men det kniber lidt hvis det skal være til mere festlige lejligheder.
Bianco's størrelser er også dumme- jeg ligger mellem en str. 37 og 38. De har har dog givet sig så meget, at de nu passer perfekt:)

Merca, jeg har veninder der kan danse i dem hele natten og samtidig får det til at se super let ud- det duer bare ikke for mig:)

Astrid sagde ...

Jeg synes de er rigtig fine! Har godt nok luret lidt på dem på deres hjemmeside, men er aldrig helt sikker på at kunne passe en str. 41..
Men sådan er livet jo for os med store fødder ;)

MissMuffin sagde ...

Villums mor, jeg forstår simpelthen ikke, at det skal være så svært for kvinder med store fødder at få et par sko. Mange af mine veninder bruger str. 39/40 og de er hverken usædvanligt høje eller har mærkelige fødder.
De her giver sig virkeligt meget, så mon ikke du godt kan. De er hvertfald skønne at have på:)

Absocks sagde ...

Jeg kan meget godt lide dem! Jeg elsker sådan nogle søde sko, og hvad mere er, så har de en flad sål. Jeg vælger kun sådanne sko, fordi jeg bruger meget tid på fødderne i løbet af dagen.