tirsdag den 29. maj 2012

Nyt på badeværelset

Netto har mange gode ting.
Fx. denne hylde, som jeg lige har ledt efter til mit badeværelse. For 99 kr. blev den min og selv Kristian synes den var pæn (eller var det pæn nok:)).
Jeg synes vores badeværelse er lidt grimt, men i forhold til de badeværelser, som findes i de fleste af byens gamle lejligheder, så er det sån rigtig fint.
Det er bare ligesom, at den blå stribe af fliser og de mørke skabe er lidt kiksede. Heldigvis pynter det gevaldigt derude med lidt blomster, fine dåser, et lyst badeforhæng og lækre håndklæder.
Næste projekt er at finde nogle fine, nye "knopper" til skabslågerne, for dem der sidder der er både temmeligt kedelige og temmeligt slidte. Jeg drømmer stadig lidt om dem her i lyseblå, men de er lidt dyre...

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

Så vil jeg så lige informere at på mit badeværelse hænger bruseren over vasken og man skal bakke ind på tønden :P

MissMuffin sagde ...

Pernille, det er nemlig lige det jeg tænker på, så jeg er nok en smule utaknemmelig:) For jeg har nemlig både toilet, håndvask med over- underskabe og en brusekabine:)

Pernille sagde ...

Lyder lækkert!

Det eneste positive ved mit badeværelse er det kun tager 5 minutter at gøre rent! Og så har man endda været grundig!!

MissMuffin sagde ...

Haha, det er selvfølgeligt super smart:)

Pernille sagde ...

Helt lavpraktisk - hvordan har du så sat den op, nu når du har fliser? :)

MissMuffin sagde ...

Pernille, det har vi gjort med et flise-bor til vores slagbormaskine. Denne gang kunne fi få det til at passe med fugerne, men vi har nogle håndklædestænger, hvor der er boret igennem fliserne. Det kræver vidst en lidt bestemt teknik og en specielt bor...