tirsdag den 1. maj 2012

Smart koldskål

(Dette er IKKE et sponsoreret indlæg)
Har I set denne smarte sag?
Jeg ELSKER den allerede. Koldskål er og bliver en favorit! Kan jeg ikke få den hjemmelavede version, så er den orange fra Arla den eneste der duer- tro mig, har smagt mig igennem mange:)
Nu er den så også at få i de her fine portions-størrelser, lige til at snuppe med i tasken eller måske en tur i parken..
Nu skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg faktisk foretrækker de allerbilligste kammerjunkere, for de er mere hårde og lidt mindre søde end de dyre. Dem, der følger med her er også udemærkede og fint sprøde- mener endda, at de indeholder en smule rugmel.
Så jeg er sikker på, at denne fine portion tit ender i min mave. Eneste anke er altså den dumme ske der følger med! Den er altså slet ikke til at spise af om man skal derfor nærmest hælde koldskålen ind, fordi skeen ganske enkelt er for dyb! Så Arla, lav li den om!

15 kommentarer:

Pernille sagde ...

Ja de er rigtig fine..
men bare lige inden du putter den i tasken.. så være lige opmærksom på at låget er under stor pres og faktisk ret let brister med koldskål ud over det hele til følge.. jeg snakker af bitter erfaring.. :P

Tante Grøn sagde ...

Jeg har godt set dem i køledisken. Det så smadder smart ud, men tænke så på alle de dårlige erfaringer med købekoldskål:( Næste gang tror jeg dog, der ryger et par stykker med hjem nu hvor du kan sige god for den:)

Louise sagde ...

Den er super godt, har allerede været der et par gange, vil også gi dig ret med kammerjunkerne, de er ikke de bedste men ok. ha en dejlig dag

Karin Grøn sagde ...

Uha- det ser voldsomt vanedannede ud- det tiltag arla har der og hvis man er formastelig nok til at have en plastikpose med en teske i sin taske kan det da gå helt galt. Godt min nærighed forbyder mig at købe små portioner for jeg elsker nemlig også koldskål.

MetteSofie sagde ...

Uh ha.. kunne godt gå hen og blive en vane med sådan en i tasken. Jeg ELSKER også koldskål! Kunne leve af koldskål hele sommeren - Tak for info, vil kigge efter dem når jeg skal ud at handle :)

Ha en dejlig og solrig tirsdag!

Bitten sagde ...

Jah, jeg så dem i Fakta her den anden dag :D De er så nuttede! Desværre var jeg for nærig til at prøve dem, men sidenhen har jeg jo fået penge...
Ved jo at koldskålen i sig selv smager helt fint, så det var dejligt lige at få sat et par ord på kammerjunkerne også.

Anonym sagde ...

Men koldskål bliver hurtigt til varmskål, hvis den ligger i en alm. taske ....

MissMuffin sagde ...

Pernille, det lyder ikke godt! Jeg har heldigvis ikke været uheldig- endnu!

Tante Grøn, hjemmelavet smager helt klart også bedre, men den orange fra Arla er okay:)

Louise, de er super praktiske- også på tide at nogen fandt på det:)

Karin, der er en ske i låget, så det er intet problem.

MetteSofie, de er praktiske at have med på tur eller i skole til når trangen pludseligt overmander:)

Bitten, jeg er (desværre) ikke særligt nærig, så det kan gå hen at blive dyrt, haha:)

Marian N. Larsen sagde ...

Den er så smart! Jeg faldt også for konceptet og har allerede spist min! Men jeg må indrømme, at kammerjunkerne er for saltede og koldskålen for fed. Den måtte også gerne være øko for min skyld... men i mangel på bedre er den fanme smart!

Anonym sagde ...

FANTASTISK med et ikke-sponsoreret indlæg! :) jeg følger troligt din og resten af Aalborg-bandens super gode blogge men hvor har der bare været mange sponsorerede indlæg på det sidste. Jeg kan sagtens se der skal være plads til dem men det var helt befriende at læse dit indlæg! :-)

MissMuffin sagde ...

Marian, koldskålen smager fint efter min mening, mens kammerjunkerne ikke li er mig. De er for småkageagtige i konsistesen.

Anonym, der har været rigtig mange sponsorerede indlæg på det sidste må man sige, men du kan vide dig sikker på, at jeg også siger min mening der. Så på den måde er der altså ingen forskel på, om det er sponsoreret eller ej. Og selvom jeg nogle gange får dårlig samvittighed over at skrive noget knapt så pænt, så gør jeg det altså stadigvæk. Produkter, som jeg ikke selv kunne finde på at købe takker jeg også nej til, så der er kun produkter på bloggen som jeg kan stå inde for..

Kurt sagde ...

Jeg er ikke meget for, at lave koldskål selv, for det bliver altid til, at jeg skal lave to liter, og det er for meget.

De færdiglavede smager kunstigt. Jeg skal have fundet noget jeg kan blande i koldskålen sådan, at den bliver spiselig.

MissMuffin sagde ...

Kurt, det kan du have ret i. Der er de 1 liters kartoner ikke særligt praktiske. Jeg har også nogle gange lidt svært ved at få dem brugt.
Den orange fra Arla synes jeg er ganske udemærket hvis man ikke selv har tid/gider lave koldskål selv...

Piskeriset sagde ...

Det er faktisk ret pudsigt, at det produkt først kommer nu - det er jo oplagt til de koldskålshungrende danskere! Jeg er mest til hjemmelavet koldskål, meeeen jeg kunne da godt blive fristet af sådan en, hvis jeg var på farten :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg forstår det heller ikke- nu hvor den er kommet er det jo "indlysende", at vi har manglet den! Jeg er også klart til den hjemmelavede, men Kristian foretrækker den købte. Sån er han sån set med alt ting!