mandag den 1. april 2013

Påske-travlt

Før man får set sig om, så er påsken gået. Med lektier, biograftur, rengøring, havearbejde, middagslure, vagter i varmestuen og kærestetid. Imorgen starter en ret hektisk hverdagsuge så lige igen. Puhaa... Denne her bliver lidt streng, men der er heldigvis flere spændende ting på programmet!
Dagen idag er tilbragt på tur. Først morgenmad hos mormor, så frokost hos den nye lillesøster og familie, for så lige at snuppe en omgang eftermiddags-kage hos en veninde. Så gik den dag!
Nu kan aftenen bare bruges på at få sendt dagsorden afsted til bestyrelsesmøde og frivilligmødet imorgen og så endnu en omgang lektier.  Renskrivning af et interview er nu engang ikke særligt spændende, men det skal jo gøres!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nogle steder smutter påsken hurtigere end andre steder. Jeg ringede kl 17 til min datter i USA (kl 9 derovre) for at få en lille sludder med de små på fem år. Ak ja, de var allerede i børnehave og hun i fuld gang med en ny arbejdsuge. Derovre er der påske påskedag og så slut med det. Og søndag er der jo alligevel hver uge, så den påske mærkede hun ikke meget til. De har dog noget, der ligner dansk sommer, 23° og mindst de næste fem dage. Kunsten er at stille sig tilfreds - vi fik dog høj sol og vindstille ...
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Jeg er heller ikke utilfreds..