onsdag den 24. april 2013

Ny "magasin-holder" :)

Da vi flyttede ind i Olivia var vi så heldige, at der var penge til at købe lidt nye møbler. Ja, faktisk var der penge til at købe lige den sofa, spisebord og sofabord vi ønskede os. Siden er der også kommet den lækre flagermusstol til og en enkelt Ikea-skab. Masser af nye ting og det er jo dejligt. Men, jeg elsker også bare gamle ting, så det passer mig godt, at sæsonen for loppemarkeder så småt er gået igang, for nye ting mangler lidt charmen uden lidt gammelt ragelse imellem:)

Kristian mener dog, at når huset er så gammelt noget skrammel, så er det nok:) Ja, så I kan nok godt forestille jer, at han ikke delte begejstringen da jeg slæbte denne gamle læderkuffert med hjem fra genbrugsen. Ja, jeg skulle endda bare lige et smut i Kvickly, men den slags har det jo med at tage om sig:)

For 60 kr. kom kufferten med hjem og pynter nu på toppen af det gamle skab. Inden i kufferten er alle mine gamle mad- og boligblade, som jeg ikke nænner at smide ud:)
Den stribede æske er en Margit Brandt hatteæske, som jeg har købt billigt i Bahne.
Nu mangler der bare lige en krukke med noget grønt på toppen, så er jeg helt tilfreds med resultatet.
Hvad synes du- har Kristian ret i at den er hæslig :)

14 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Jeg må slå mig enig med din kære kæreste. ;) Jeg er absolut ikke stor fan af genbrug, det passer bare slet ikke til min stil. :P

Kirsten sagde ...

Ked af det, men jeg er helt enig med Kristian. Den er simpelt hen ikke gammel nok til at være noget der pynter i en stue.

BillyRubin sagde ...

Der er sådan lidt Walther og Carlo anno 1980'erne over den kuffert - beklager!

Agnethe - about a girl sagde ...

Jeg synes nu den har sin charme sådan en gammel kuffert :)

Unknown sagde ...

Jeg er stadig så misundelig på den hatteæske. Jeg elsker sort/hvid striber og runde æsker. :o

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, genbrug passer godt ind herhjemme. Vi bor i et hus på 110 år med en blanding af nyt og gammelt:)

Kirsten, er der en regel for hvor gammelt det skal være :) Ej, jeg tror godt jeg ved hvad du mener, for der findes nogle der er meget ældre og mere slidte. Kunne jeg nu få fat i sådan en(der også var til at betale), så skiftede jeg nok også den her ud..

BillyRubin, det bliver da værre og værre med jer- godt Kristian ikke læser med herinde særligt tit:)

Agnethe, tak :) Idag har den fået selskab af en grøn plante, det klæder den også:)

Malene, smut da i Bahne og køb en:) De har vidst bare fundet ud af hvor populære de er, for de er steget noget i pris i forhold til hvad jeg gav dengang jeg købte den.. Men de er fine, rigtigt fine!

Annemette sagde ...

Hehe jeg syntes den er fed, der er stadig lidt 80'er over den men den er fed ;-)

Jeg har selv 3 gamle kufferter som sideborde ved sofaen til at opbevare dvd'er og blade i, de er virkelig gamle med slidte rejsemærker pä. Jeg har fundet dem på loppemarked her i Tyskland hvor de ikke er så pebrede i prisen som i DK, tror jeg gav 150kr for alle 3 ;-)

Måske jeg skal holde øje med en af de helt gamle kufferter til dig når jeg i løbet af sommeren kommer rundt til de forskellige loppemarkeder hernede ;-)

Belinda sagde ...

Jeg synes den er fin. Men prøv også at se hvad der er oven på mit hvide skab http://aellebaellebu.blogspot.dk/2010/11/en-lkker-sag.html

MissMuffin sagde ...

Annemette, det lyder godt nok vildt billigt! Jeg kommer ofte i genbrugsbutikkerne og på enkelte loppemarkeder, men jeg ser dem sjældent og altid kun til mange hundrede kroner. Så du må meget gerne kigge:) Er loppemarkederne gode i Tyskland?

Belinda, din er godt nok rigtig fin:) Og sikke en pris:)

Annemette sagde ...

Der er nogle rigtig gode loppemarkeder her ;-)

Jeg har fundet det gamle indlæg fra da vi købte kufferterne og jeg kan se at vi gav 210kr for 3 stk. Jeg har et par link du kan prøve at kigge. Billederne er ikke de bedste, men du mä lige se om du alligevel kan se kufferterne ellers mä jeg tage nogle billeder af dem og ligge op til dig :-)

http://dejgaard.net/blog/2009/10/03/flohmarkt-i-regensburg/

http://dejgaard.net/blog/2013/03/06/rundtur-i-vores-hjem-stuen/

MissMuffin sagde ...

Annemette, det kan jeg se!
Kufferterne er virkeligt fine og sikke en god pris. Der er jeg mega misundelig:)

Annemette sagde ...

Den lyse kuffert i det første link står for sig selv, så hvis du er interesseret, vil jeg gerne sælge den, så kan jeg altid finde en anden, hvis det er.. Mine forældre kommer herned i pinsen og kan tage den med til Danmark (de bor i Blokhus)

Men ellers vil jeg gerne holde øje med en til dig i løbet af sommeren, når vi kommer rundt til de forskellige loppemarkeder.

MissMuffin sagde ...

Ej, hvor er du sød! Den vil jeg meget gerne købe:) Så kan vi kombinere det med en tur til Blokhus, for vi elsker begge den by og det var også her, vi mødte hinanden første gang :)

Annemette sagde ...

Du kan lige sende mig en mail (adr. stär ude til höjre pä bloggen), så kan vi aftale nærmere og hvis du gerne vil se den ordenligt kan jeg tage nogle billeder og sende til dig :-)