fredag den 19. april 2013

Dolly

Som I nok husker, så havde vi bestilt en hvalp. Når man anskaffer sig en ny hund, så er det også det mest fornuftige, det at købe sig en hvalp ved en god opdrætter.
Det er også fornuftigt at vælge en hvalp med (DKK)stamtavle, for så er der nogle krav og standarder der skal leves op til, så det ikke bare er avl fordi man kan. Der er penge i kæledyr og man skal se sig godt for inden man køber en hund, især hvis man ikke har den store erfaring med den slags.
Når det er sagt, så tiltaler det mig stadig mere, at få en voksen hund. Så da Jolly her dukkede op, så vidste jeg bare, at hun var den bedste løsning for os.
(Heller ikke selvom, at jeg ikke forstår, at man kan skille sig af med en voksen hun og så til fremmede- det kunne jeg hvertfald ikke selv!)


Jolly er 4 år gammel, men det afskrækker mig ikke.
Der er stadig mange gode år tilbage i Jolly, så dem skal hun have lov at nyde hjemme hos os.Det eneste jeg ikke er så vild med er hendes navn- så herhjemme kommer hun til at hedde "Dolly" istedet. Det passer os bedre og hun vil ikke kunne høre forskel.
Så nu håber vi bare, at Dolly vil trives hos os, for vi savner at have en hund. Det er virkeligt tomt efter at vores elskede Emma ikke er her mere.
Der er indkøbt alverdens lækkerier, legetøj, tæpper, pelspleje osv, så nu kører vi lige en tur til "Djævleøen" i weekenden efter vores nye "baby", som også er min fødselsdagsgave:)

24 kommentarer:

LottePigen sagde ...

Nååå hvor er hun nuttet - tillykke med den nye hund. Jeg er sikker på hun nok skal få det godt hos jer.

Har man først haft en hund er den altså ikke nem at undvære så forstår godt du savner at have en hund i dit hjem :)

www.louiogbearnaisen.dk sagde ...

Århh, hvor er hun skøn :) Hun får det helt fantastisk hjemme hos jer - glæder mig til, at se meget mere til den bette pelsklump :)

Pernille sagde ...

Tillykke :) hvor er hun sød!

MissMuffin sagde ...

Lottepigen, tak:)
Det er det nemlig ikke- jeg er også vokset op med hund, så det er ikke nemt at undvære..

Louise, jeg synes også bare hun er nuttet:) Nu håber jeg bare, at hun falder til:)

Pernille, hun ser hvertfald sød ud, så nu håber vi også at hun er en sød lille dame..

C'est La Vie By G. sagde ...

Åh, hvor ser hun kær ud! Tillykke med hende :)
Jeg har været lidt væk fra blogland, og derfor ikke opdateret med Emma. Jeg synes stadig, hun var en af de mest fotogene hunde, jeg længe har set :) Jeg kan sagtens fordi dit savn!!!

Maaaaaria sagde ...

HOLD NU OP, hvor er hun da sød, nuttet og en fin lille tot :)

Bliver spændende at få hende hjem. God tur til øen ;)

MissMuffin sagde ...

Gitte, tak:)
Vi mistede desværre Emma i midten af marts, men hun var blevet så gammel, at nu kunne hun ikke mere. Det er stadig en stor sorg for os, men vi håber at Dolly her kommer til at give os lige så meget. Emma var meget fotogen- men hun lå heldigvis også meget tit meget stille:) Pekingesere variere meget i udseende og udtryk, så vi finder nok aldrig en, der ligner Emma. Det er nu også bevidst, at Dolly ikke har samme farve, for det ville ikke være fair:)

Maaaaria, jeg synes hun ligner sån en lille sur isbjørn;) Det bliver meget spændende, så nu håber vi hun bliver glad for at bo hos os..

Anna-Marie sagde ...

Nååååå, hvor er Dolly skøn. Er helt sikker på Dolly vil blive møgforkælet❤.Når først man har haft hund er det svært at undvære. Held og lykke.

Rikke sagde ...

Åhh, jeg er faktisk ikke til Pekingesere, og har tydeligvis aldrig set dem i hvid før, for hvor er hun SØD! En lille isbjørneunge med sorte øjne og mule <3 Skønt for jer!

Laura sagde ...

hvor er det spændende. Jeg glæder mig til at følge Dolly hos sin nye mor og far.

Anonym sagde ...

Tillykke med den nye hund. Det er da en skøn fødselsdagsgave. Jeg kan heller ikke forstå, at man kan skille sig af med en voksen hund. Heldigt for Dolly, at hun nu kommer til at bo hos jer, hvor hun nok skal få det godt.
God weekend
Inge V.

MissMocca sagde ...

Nårh, hvor er hun fin.. Tillykke med hende :)

Line sagde ...

Hvor er hun sød!
Jeg forstår heller ikke, hvordan man kan skille sig af med sin hund, men så er det da godt, at Dolly nu kan få et godt hjem hos jer :)
Jeg glæder mig til at se mere til hende :)

MissMuffin sagde ...

Anna-Marie, det vil jeg love dig for at hun bliver:) Der er for længst indkøbt lækre snacks, legetøj og nye tæpper, så damen forhåbenligt vil føle sig velkommen:)

Rikke, så er det fordi du ikke kender en pekingeser. Alle elskede hvertfald Emma:) De er slet ikke så små og hidsige som de har ry for:) Men ja, Dolly ligner en lille isbjørn:)Hvide pekingesere er heller ikke særligt almindelige og det skyldes nok også, at den hvide pels er ret upraktisk:)

Laura, der skal nok komme lidt billeder når hun er faldet til:)

Inge V, det er den bedste fødselsdagsgave:) Jeg kan slet ikke undvære en pekingeser:) Vi vil hvertfald gøre alt for, at hun kommer til at trives!

MissMocca, tak! Hun er nemlig rigtig fin:)

MissMuffin sagde ...

Line, det forstår jeg heller ikke- hvertfald ikke til helt fremmede. Derfor har Dolly også "brug" for et godt hjem, hvor det er lige meget at man har et par år på bagen:)

Kreativt Rod - lige mig sagde ...

Hun er da en lille smuksak :-) tillykke med det dejlige valg.
Og velkommen til djævleøen :-)

Mette sagde ...

Hvor er hun dog lækker og så det navn *Dolly* - det er da bare for skønt.

hulebo sagde ...

Neeej hvor er hun bare dejlig - håber I bliver rigtig glade for hinanden :-)

Annemette sagde ...

Hvor er hun skøn :-) Tillykke med hende og jeg er sikker på hun nok skal få det rigtig godt hos jer :-)

Maj sagde ...

Stort Tillykke med den smukke Dolly! Hun ser godt nok både nuttet og skøn ud, og hun får det jo pragtfuldt hos dig, Kristian og Frede ;)

Nu ved jeg ikke om I har fået af vide hvorfor Dollys ejer ikke ville have hende mere, men det kunne jo også være at det var modvilligt de gik af med hende? Fx kender jeg selv nogen som blev nød til at skille sig af med et kæledyr, da de fik et barn som var allergisk...

Det bliver spændende når I får hende hjem - og håber hun kan gøre sorgprocessen over smukke Emma lidt nemmere!

- Maj :D

MissMuffin sagde ...

Kreativt rod, hun er rigtig yndig- jeg kunne hvertfald ikke stå for det fjæs:)

Mette, hvis vi havde fået en hvalp skulle hun hedde "Muffin", men Dolly er nu også meget fint. Kristian er især godt tilfreds- men jeg synes nu også at Dolly og Frede passer godt sammen:)

Hulebo, jeg håber også, at vi bliver glade for hinanden:)

Annemette, jeg vil hvertfald gøre mit til, at hun bliver forkælet og glad for at bo her:)

Maj, Frede og Dolly lyder også ret godt:) Er nu ret sikker på, at Frede bliver dybt fornærmet, for han nyder livet som alene-mis:)
Jeg frstår godt, at man kan komme i omstændigheder der gør, at man må af med sin hund, men jeg forstår ikke, at man tør at give den væk til helt fremmede mennesker!
Sorgen over Emma popper stadig op engang imellem, men jeg synes heldigvis, at det er blevet noget nemmere og vi har efterhånden vænnet os til tomheden. Også fordi at Frede "hærger" nu hvor der ingen konkurrence er:)

Piskeriset sagde ...

Hun ser også sød ud :-)

Haha, jeg læste det også som Dolly de gange, hvor du skrev Jolly, så jeg måtte lige genlæse noget af teksten for at få det til at give mening. Men det er jo tydeligt, at hun er en Dolly! :-)

Sabina T sagde ...

Hvor er hun kær, bliver godt at få lidt mere liv i huset igen :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeriset, hun er rigtig sød, men selvfølgeligt lidt forvirret.
Tror hun er ret ligeglad med hvad hun hedder- det ligesom det der med godbidder er meget nemmere at forstå:)

Ja, det bliver skønt at få liv i huset igen:)