fredag den 26. april 2013

Fødselsdagsbrunch

Jeg er rigtig heldig, for jeg har en masse dejlige veninder.
Idag kommer de allernærmeste til en lille fødselsdags-brunch, hvor vi bare skal hygge i et par timer med lidt god mad og drikke.
Menuen bliver ganske simpel, for jeg har valgt det traditionelle æg, bacon og pølse og pandekager fra. Istedet vil jeg satse på blødkogt æg, gode oste, lidt laks og rejer, lun leverpostej, en lille kage, smoothie, rigeligt med frugt og andre lækkerier. Det behøver ikke altid være, som det plejer, bare der er mad nok og det der er smager godt:)


Billedet er fra min fødselsdag i mandags. Selvom menuen "bare" stod på pålægskagemand, så synes jeg, at det er vigtigt at dække pænt op når der kommer gæster, så blondedugen(som i virkeligheden er et gardin), den gamle lysdug fra Kristian mor og dåsen med Stedmoderblomster kom på bordet. Fint, enkelt og lidt romantisk.
Jeg synes, at det er svært at finde duge, dækkeservietter og servietringe til ordenlige penge. Efter vi er flyttet har vi også fået et større bord, så alle mine gamle duge kan desværre ikke bruges mere. Jeg har også kun 4 dækkerservietter, for der var ikke plads til flere ved bordet i lejligheden. Typisk:) Jeg må kigge efter nyt!

2 kommentarer:

Maria sagde ...

Jeg håber du får en dejlig dag. Jeg har spist morgenmad, men jeg blev helt sulten da jeg læste din beskrivelse af brunchen - det lyder lækkert.

Jeg vil anbefale H&M Home, de har så lækre duge mv. til fornuftige priser. Se bare her: http://www.hm.com/dk/subdepartment/HOME?Nr=4294950385
Jeg har blondeløberen derfra og har været super glad for den. Jeg kombinerer den med deres hørdug.

MissMuffin sagde ...

Maria, det var også rigtig lækkert- selvom nogen ikke syntes, at der var kage nok:)
Jeg vil bare så gerne se det i virkeligheden inden jeg køber noget, men jeg er aldrig i København, så det er så irriterende med det H&M Home! For som regel har de ret fine priser...