mandag den 29. april 2013

Lidt om Farmor og vaser..

Min farmor er sådan en, der har mange ting. Virkeligt mange ting! I skabe, skuffer, på borde, gulve og vægge. For Farmor har en bred smag og er heller ikke tilhænger af, at smide gode ting ud:) Til gengæld elsker Farmor at forære tingene væk, men det kan godt være lidt en udfordring, når man som mig ikke har så bred smag som Farmor:) Alligevel rammer Farmor også bare lige det helt rigtige nogle gange og selvom jeg bliver glad for gaven, så er Farmor nærmest gladere:)
Jeg har blandt andet fået det smukke, cremefarvede service med blomster af hende, et flot lagkagefad og en gammel suppeterine, der nu fungere som blomsterpotte:) Alt sammen ting, som bruges med jævne mellemrum.
Til min fødselsdag fik jeg denne fine, gamle Lyngby Vase. Nogen af jer ved måske godt hvad det er for en vase, mens andre ikke gør. Lyngby Porcelænsfabrik eksisterede fra 1936-1969, så i denne periode er min vase også produceret. Efterspørgelsen på disse vaser er så stor, at de nu rælanceres. Jeg har det sidste stykke tid set dem på en del boligblogs, men de optræder også med jævne mellemum i Go'Morgen Danmark:) 
Jeg synes, at vaserne er rigtig smukke, så der ramte Farmor hvertfald min smag:) Den passer også bare så godt sammen med de 2 mindste af "Love Song"-vaserne, som nu bor hjemme hos mig..

12 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Det er altså fantastisk med sådanne bedstemødre! ;) Og vasen er jo gude smuk.. LUCKY YOOU!

Camilla sagde ...

Well done, Farmor :o) Den er meget fin den vase!

Agnethe - about a girl sagde ...

Ihh sådan en farmor gad jeg skisme godt at have også! Er vild med vasen, den er så enkel i udtrykket, at den vil kunne gøre sig godt i hvilket som helst hjem og heldige dig :D

A + K = ♥ sagde ...

Hvor er du heldig, elsker Lyngby vaserne - vil gerne have en af de helt store - det er en rigtug klassiker (:

- Anne

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Sikke da et scoop! Min mormor har efterladt nogle Bing og Grøndahl vaser, og selvom de er fine, så er det svært at få dem til at passe ind i et mere moderne hjem. Det bliver spændende at se, hvad ens kommende børnebørn kommer til at mene om ens Kähler og Iittala vaser når der er gået 50 år haha!..

MissMuffin sagde ...

Kristine, det er fedt når man finder nogle gode sager hos dem:)

Camilla, farmor kan jo godt nogen gange- den her er hvertfald et hit:)

Agnethe, du skal bare huske, at for hver fin ting hun kommer med, så kommer hun med 9 ikke så fine ting- som hun heller ikke altid forstår, at man ikke synes er fine:)
Vasen er meget fin og passer jo fint ind herhjemme:)

Anne, den her er 20 cm. og er lige tilpas i størrelsen. Jeg synes også de er ret fine- faktisk i alle størrelser, for de helt små er også ret yndige..

Helle, de er rigtigt fine, men især de blå ville jeg også have svær ved at få passet ind. Hmm, gad vide om det er farmor eller mormor der har sådan et par stykker...
Åha, tror du vi får dem gemt?

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Godt spørgsmål :) Men det håber jeg da næsten, mm. at de selvfølgelig bliver smadret inden. Det kan dog godt være at der er nogen som ender i en kasse oppe på loftet til en dag, hvor man måske har lyst til at se på Omaggio striberne igen. :)

Amanda sagde ...

Super god gave syntes jeg! bedsteforældre er altid gode til at finde sådan nogle gode og unikke ting syntes!

SofIe kn sagde ...

Det er første gang jeg er forbi din blog - men hold kæft jeg elsker dit blog navn :D

http://etsofieliv.blogspot.dk/

MissMuffin sagde ...

Helle, det er også bedsteforældres lofter og kældre der er bedst:) Men ja, håber også, at jeg husker at gemme mine ting, for måske man på et tidspunkt finder nogen, der bare synes at det vil være et hit med sådan et par vaser..

Amanda, jeg har hvertfald fået nogle gode sager af både min mormor og farmor. Jeg kan godt li gamle ting og det er sjovt med noget, som har været i familien i mange år.

Sofie, tak:) Det er opfundet af en tidligere kollega, som synes jeg var en Miss Muffin fordi jeg fte havde hjemmebagte muffins med:)

Annemette sagde ...

Sikke en farmor! De vaser er bare så smukke :-)

MissMuffin sagde ...

Annemette, man kan være heldig engang imellem:)