tirsdag den 23. april 2013

Fødselsdag, kager, gaver og Dolly..

Fødselsdage skal som alle jo ved fejres med kage. Det skal opgave-afleveringer jo sådan set også!
Dagen igår bød på begge ting, så sammen med et par af Uni-pigerne smuttede jeg forbi Kageriét i Rberbansgade. En fin, ret ny butik der sælger de lækreste cupcakes og lagkager. De bedste er, at lagkagerne kan købes i stykker, for det kan man ikke andre steder i Aalborg. Udover de lækre cupcakes og lagkager havde den lille butik også nogle flotte hindbærsnitter, småkager og en slags macarons. Puha, vi var fristet og fik da vidst også købt lidt mere end vi reelt kunne spise:)
 For at det ikke skulle ende i total sukkerrus, så købte vi også et par müesliboller. De var virkeligt gode! Fyldt med store styker mandel, traneb og med masser af gods i. Perfekte kun med lidt smør på. De koster 10 kr. pr. bolle, så det er ikke billigt, men der er rigtig meget "mad" deri og der er ikke sparet på nødde og tranebær, så jeg synes det er en rimelig pris.
Lagkagen var med en klæg chokoladebund, lækker hvid chokoladetrøffel og en perfekt sød-syrlig jorbærrabarbermousse. Virkeligt et lækker stykke kage. Igen, 28 kr. er ikke billigt, men kvaliteten er iorden og kagen er virkeligt smuk, så de 28 kr. kage kan man vidst også godt unde sig selv engang mellem :)
Cupcaken med jordbær og vanilje var okay. Lidt kedelig, men det er også svært at konkurrere med det stykke lagkage:)
Som I nok kan høre, så er jeg ret så meget fan af Kageri'et:) Det er et dejlig koncept, en yndig lille butik og kagerne er af rigtig god kvalitet.
Når jeg bliver gammel og er færdig med at være socialrådgiver, så vil jeg have sådan en butik:)

Resten af min fødselsdag blev fejret herhjemme med familien.
Stille og roligt med Pålægskagemand fra Kokkens Køkken, som var købt på en deal. En rigtig lækker pålægskagemand til de penge! Desserten blev en lidt kedelig, hjemmelavet tiramisu og frisk frugt.

Billeder af mine fine gaver og af smukke Dolly skal nok komme en af dagene.
Dolly er så fin og sød, men stadig lidt forvirret og forsigtig. Det er også en stor omvæltning for sådan en lille hund. Hun forstår så slet heller ikke det med kameraet og stikker hele fjæset ind i linsen, så det er ikke nemt at få nogle ordenlige billeder:)

4 kommentarer:

Pernille sagde ...

Tillykke med fødselsdagen og tillykke med Dolly! Ser ud til du havde en god dag! Og lige nu er jo bare det perfekte tidspunkt at have fødselsdag på *hint hint wink wink* Jeg havde nemlig fødselsdag i søndags!
Jeg har endnu ikke været forbi Kageriet men det lyder da efterhånden som om det er et must-try!

A + K = ♥ sagde ...

Sikke en lækker omgang - jeg må et smut forbi Kageriet en dag, kan jeg godt se!

- Anne

Trillemus sagde ...

Tillykke med fødselsdagen og stort tillykke med Dolly. Jeg glæder mig til at se flere billeder af vidunderet :-)

Kh Mette

MissMuffin sagde ...

Pernille- tak og i ligemåde:)
Du bliver nød til at skulle forbi- jeg er bare glad for, at jeg ikke nor i Reberbansgade, for den kan godt blive et lidt for godt bekendtskab:)

Anne, det bliver du nød til- Kageri'et får hvertfald min anbefaling:)

Mette, tak :) Der kommer flere billeder når hun bliver lidt mere samarbejdsvillig..