lørdag den 20. april 2013

Mens vi venter....

... på den fine, grønne have, som vi så første gang vi besøgte Olivia, så må vi nøjes. Endeligt blev temperaturene så høje, at de små hornvioler kunne plantes ud. Der er lang vej endnu, for jeg har mange planer og drømme for haven, men lidt har også sin ret.

Kristian og Carsten gravede 2 af de 4 hasselnøddebuske op den anden dag og gravede bed ud. Nu skal der fyldes lidt jord på og så ellers bare ventes på lidt ekstra varme, så der kan komme blomster i jorden. Olivia er jo Himmelblåt, så jeg har valgt, at farverne i havens blomster skal tilpasses dertil. Blå, lille, lyserøde og hvide toner kommer til a dominere, for det passer så godt med det blå hus og alt det grønne, som der allerede er her. Klatreroser, lavendel og brudeslør er jeg sikker på. Resten kommer nok af sig selv. Krukkerne venter på at blive fyldt med dahlia, geoginer og lathyrus, men de må vente lidt endnu.
Ampeller, lanterner og andet er indkøbt til at pynte uderummet. Havemøblerne er vasket ned og er klar til olie. Der mangler kun nogle nye hynder, en parasol og måske en lille handy gasgrill, til de dage hvor vi bare er 2. Ja, og så det gode vejr:)
Vi skal også have malet alt det hvide træværk, vinduer og døre. Selvom huset trænger, så venter vi med at male det til næste år, for ellers er vi bange for at køre surt i det hele. Vi kommer jo også til at have en del håndværkere rendende, for forsikringen har endeligt godkendt den ene af 3 skader, så der er da håb for, at de 2 andre også snart bliver afgjort. Ja, med de venner man har, så må man tage sine forholdsregler :)

(Fede) Frede nyder, at vejret er blevet bedre og går altid med i haven når vi er derude.
På nogen måder er han lidt som en hund, for han render efter os derude og kommer altid og tager imod, når bilen kører i carporten.
Frede er ret velnæret, så nu håber jeg at det milde vejr giver ham lidt mere motion, for han trænger!

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.