lørdag den 20. april 2013

Mens vi venter....

... på den fine, grønne have, som vi så første gang vi besøgte Olivia, så må vi nøjes. Endeligt blev temperaturene så høje, at de små hornvioler kunne plantes ud. Der er lang vej endnu, for jeg har mange planer og drømme for haven, men lidt har også sin ret.

Kristian og Carsten gravede 2 af de 4 hasselnøddebuske op den anden dag og gravede bed ud. Nu skal der fyldes lidt jord på og så ellers bare ventes på lidt ekstra varme, så der kan komme blomster i jorden. Olivia er jo Himmelblåt, så jeg har valgt, at farverne i havens blomster skal tilpasses dertil. Blå, lille, lyserøde og hvide toner kommer til a dominere, for det passer så godt med det blå hus og alt det grønne, som der allerede er her. Klatreroser, lavendel og brudeslør er jeg sikker på. Resten kommer nok af sig selv. Krukkerne venter på at blive fyldt med dahlia, geoginer og lathyrus, men de må vente lidt endnu.
Ampeller, lanterner og andet er indkøbt til at pynte uderummet. Havemøblerne er vasket ned og er klar til olie. Der mangler kun nogle nye hynder, en parasol og måske en lille handy gasgrill, til de dage hvor vi bare er 2. Ja, og så det gode vejr:)
Vi skal også have malet alt det hvide træværk, vinduer og døre. Selvom huset trænger, så venter vi med at male det til næste år, for ellers er vi bange for at køre surt i det hele. Vi kommer jo også til at have en del håndværkere rendende, for forsikringen har endeligt godkendt den ene af 3 skader, så der er da håb for, at de 2 andre også snart bliver afgjort. Ja, med de venner man har, så må man tage sine forholdsregler :)

(Fede) Frede nyder, at vejret er blevet bedre og går altid med i haven når vi er derude.
På nogen måder er han lidt som en hund, for han render efter os derude og kommer altid og tager imod, når bilen kører i carporten.
Frede er ret velnæret, så nu håber jeg at det milde vejr giver ham lidt mere motion, for han trænger!

Ingen kommentarer: