onsdag den 9. november 2011

En god dag..

Har haft en super god dag sammen med pigerne fra gruppen. Vi fik alle købt en masse gode sager og mine skal nok blive vidst frem ved lejlighed:)
Nu står aftenen på lektier, for de er ikke til at slippe for!! Øv..
Aftensmaden idag blev and- eller andebryst, med fritter, sovs og en salat af gulerod, appelsin og græskarkerner. Vi skal spise hos nogle venner imorgen, men jeg tænker ikke de servere den store Mortens Aften-menu, så vi tyvstartede idag:)

6 kommentarer:

Louise sagde ...

Mums det ser rigtig lækker ud... ha en dejlig aften. klem

MissMuffin sagde ...

Louise, det smagte også rigtig dejligt:) Go aften til dig!

Hyggemor sagde ...

Mmmm, vi har også fået andebryst til aftensmad. Vi fik en lækker rødkålsalat til med fintsnittet rødkål, appelsiner og avocado i tern. De tre ingredienser smager vildt godt sammen. Og så selvfølgelig kartofler og sauce :-)

MissMuffin sagde ...

Hyggemor, jeg kan ikke få Kristian til at spise hverken rødkål eller avocado:) Det er heller ikke så tit vi får kål, for jeg synes det er svært at få sig tygget igennem et helt kålhovede..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Uhm hvor lækkert :) Vi tyvstartede med mortens and i søndags, og guud hvor var det skønt ;) Den helt store omgang med både and og flæskesteg m. tilbehør :) Jeres version ser yderst lækker ud også - GUUUF :)

Jeg glæder mig til at se dine indkøb fra idag :) Dejligt i havde en fin dag..

MissMuffin sagde ...

Åhr, det lyder også godt Kristine! Men det er lidt for omstændigt at lave bare til 2, så jeg venter til jul med den store omgang, for jeg elsker bare and!