onsdag den 23. november 2011

Moskrans

Jeg er ikke begyndt at jule endnu- først på lørdag går det løs.... men jeg er begyndt at forberede mig:)
Idag har jeg lavet denne krans af mos, som er lidt svær at fotografere af en eller anden grund, for billederne vil bare ikke blive skarpe! Har virkeligt dårligt kamera-karma for tiden!
Kransen er lavet efter en ide fra det nyeste nummer af Isabellas og jeg er faktisk ret godt tilfreds med den. I bladet havde de godt nok også brugt så noget "spansk mos", som så rigtig fint ud, men det gad jeg altså ikke til at købe, når der nu var så meget flot og forskelligt at finde i skoven. Nu hænger den som den er på vores hoveddør, men jeg tror lige den skal have et fint bånd og måske et par grene miselten, kritstjørn eller et par kogler, så den er klar til jul:)
Jeg havde egentligt klippet et par lange efeu-grene til at vikle omkring, men de var for tykke, så det virkede ikke helt efter hensigten. Det kunne ellers også se fint ud!
Det eneste man skal bruge er en halmkrans, noget tynd ståltråd og så nogle gode totter mos.. Den kan også ligges på en fad og laves til adventdekoration, men så tørrer det noget ind...

6 kommentarer:

Annette sagde ...

Hvor er den bare fin :)

MissMuffin sagde ...

Tak Annette:)

Marie sagde ...

Er du sikker på, at du ikke er kommet til at slå den automatiske billede stabilator (eller hvad det heddder) fra? :-)

MissMuffin sagde ...

Måske Marie- men øh... hvor sidder sån en dims henne? Må lige ha fat i manualen, for synes at alle mine billeder bliver utydelige uanset hvad jeg gør!

Piskeriset sagde ...

Jeg kan godt lide, at den er kompakt og lidt 'plysset' - det er lige mig. Synes for mange kranse bliver for tynde og enkle - det virker ikke naturligt og indbydende.

MissMuffin sagde ...

Piskeris, den er meget tæt og kompakt, så den ser meget "naturlig" ud og passer godt ude på døren.. Jeg kan også godt li, at de fylder lidt!