tirsdag den 22. november 2011

TEST: Rosendahl Grand Cru skærebrætterI sidste uge hentede jeg en meget fin pakke fra Rosendahl.
Jeg har fået lov til at teste (og beholde) hele deres nye serie af skærebrætter i bambus.
Normalt er Rosendahl måske ikke helt min stil, for det er meget stilrent, men de her skærebrætter kan jeg rigtig godt li. Træet er super flot og det er jo ikke til at stå for. Desuden er bambus et bæredygtigt og meget slidstærkt materiale og den tanke kan jeg jo godt li.
Jeg har fået en stort skærebræt, et lille skærebræt, et ostebræt, 2 små smørebrikker og en serveringsbakke, men jeg har ikke nået at afprøve det hele endnu.
Det jeg har testet er jeg dog ret begejstret for. Brætterne virker solide og tunge, så de smutter ikke når man bruger dem. Det flotte udseende er også et plus, for de kan sagtens bruges til servering også. Ostebrættet, smørebrikkere og serveringsfadet kan også sagtens bruges til andet end servering, måske med nogle lys på, for et flot og råt look. De små smørebrikker kunne også bruges til borddækning til kuvertbrød.
Min favorit er helt klart ostebrættet! Det er super flot, en tilpas størrelse og har små skridsikre dutter nedenunder. Det kunne jeg sagtens ha fundet på at købe selv/ønske mig selv, for jeg er allerede ret forelsket i det- det er også det, I ser på billederne:)

Rosendahls bambus-serie får 5 store stjerner ud af 6.
Serien er smuk, solid og til rimelige penge- når det er sagt, så kunne jeg ikke selv finde på at købe et skærebræt til 399 kr. og derfor kniber det med den sidste stjerne:)

9 kommentarer:

Bitten sagde ...

Det ser ret lækkert ud, ja!

MissMuffin sagde ...

Det er ret lækkert- er svært tilfreds inde i mit jyde-hjerte over at ha fået så fine ting GRATIS, haha..

Malene uden R sagde ...

Fed tjans at få lov til at teste! :)
Og jeg synes som Bitten også at det ser godt ud. Enkelt design og fine linjer - ja det er vist ikke en hemmelighed at jeg holder af Rosendahl og har en del af deres service. Men dog havde jeg ikke troet skærebrætterne var SÅ dyre :s

MissMuffin sagde ...

Malene, det er også rigtig flot. jeg tror faktisk ikke, at jeg ejer en eneste Rosendahl ting udover skærebrætterne!
Det store bræt er STORT- jeg har ikke andre, der er så store, men det vil være meget praktisk hvis man sku skære en ordenlig steg, ellers er det lille fint til alm. brug.. Så ved ikke om jeg synes det er så dyrt- det er bare mange penge når man er på SU!

Mademoiselle Black sagde ...

Det ser virkelig fint ud:-) Jeg var faktisk ikke klar over, at Rosendahl laver skærebrætter, men nu er jeg blevet klogere :-)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Jeg synes det er superfede ting, og er generelt meget glad for deres design og har selv flere af deres produkter. De der måtte meget gerne være hjemme hos mig:-)

MissMuffin sagde ...

Mademoiselle Black, jeg tror også, at serien er ret ny, for jeg kendte den heller ikke:)

Tante Sød, jeg synes også at deres sager er fine, men jeg kan godt li nogle lidt mere gammeldags og pussenussede ting, så jeg ejer ikke rigtig Rosendahl- men nu kan et skærebræt ikke rigtigt være særligt pussenusset:)Så de her er lige min stil pga. det smukke træ..

Sussi sagde ...

Jeg står virkelig og mangler et ordentlig skærebræt (har kun de der plast fra Ikea) - måske disse skulle på ønskelisten? De er i hvert fald flotte :)

MissMuffin sagde ...

Sussi, det synes jeg hvertfald sagtens at du kan, for de her er rigtig flotte:)