tirsdag den 29. november 2011

Mere julepynt...

Til sidst lykkedes det jo mig at finde en trolsgren, som nu hænger i det ene hjørne af stuen og agere "juletræ". Sån et er der overhovdet ikke plads til, men så er sån en gren her også fin til at udstille pynten på.
Her på billedet hænger der nogle små glaskugler (mine favoritter), nogle små klokker/blomster i hvid porcelæn, en engelvinge og et par sølv-fugle med hale af fjer.
Siden hen er der også tilføjet en smule prismer og lidt andte glimmerstads.
Dagen idag bliver laaaang med vejledermøde, gruppearbejde og 2 forelæsninger, men det skal jo gå. Imorgen kan jeg så holde tidligt fri i stedet og det bliver jeg nød til for at kunne få alting til at hænge sammen!
Jeg fik mig taget sammen til at komme til yoga igår, hvilket jeg ikke har været så meget på det sidste. Min "gamle" krop knirkede og knagede virkeligt, men hvor føles det bare godt bagefter! Så mon ikke jeg klarer en lang, hård dag...

7 kommentarer:

Pille sagde ...

Hvor ser det fint ud, jeg vil så gerne have sådan en gren, men jeg aner ikke hvor jeg skal skaffe den henne, og når man ikke har bil, tager man jo heller ikke rundt til alle afkroge af Århus for at se om der mon var en.. Jeg vil dog også gerne have juletræ i år, men det bliver jo først om nogle uger , og så skal vi have flyttet et møbel , for at få plads, men jeg VIL have et træ i år, hehe..

MissMuffin sagde ...

Pille, heroppe har de dem i Kvickly og Bilka. Skulle vi ha et træ skulle det stå det meste af december, for det er så hyggeligt..

Sussi sagde ...

Sikke en fin pyntet troldegren! Jeg er så heldig at mine forældre har et smukt troldetræ i deres have.

MissMuffin sagde ...

Sussi, så har du vel også været ude og snuppe en gren? Efter jeg har betalt for min i dyre domme vidste det sig, at en af mine veninder også har et ordenligt træ i hendes have! Så typisk:)

Unknown sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

Unknown sagde ...

Wasir,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,KroniS.

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.