mandag den 21. november 2011

Sallings Julefrokost


Min Iphone tager desværre ikke så tydelige billeder, så der var kun det her ene fra Sallings Julefrokost i lørdags, der blev nogenlunde skarpt. Ville ellers gerne ha vidst jer flere billeder, nu hvor I spurgte.
Vores bord var dækket med de her store honninghjerter som bordkort og så bestod pynten af gran, kogler, masser af marengs med glimmer og flere små honninghjerter. Desuden havde jeg lavet lysestager af nogle store boller, som jeg udhulede og fyldte med ler, så lyset kunne stå fast. Rundt i kanten blev der så pyntet med mos og små, røde marcipanhjerter.
Synes selv, at det meget fint og elegant, men vi vandt desværre ikke- dommerne var 2 mænd og de faldt selvfølgeligt for de smagsløse, men sjove løsninger. Som fx. slagterne, der havde den klammeste bordpynt; et stort ÆGTE grisehoved med nissehue, ÆGTE grisefødde i urtepotter med rødlakerede negle og lysestager med røde pølser. Temmeligt grimt og lidt ulækkert, men rigtig godt fundet på:)
Det var en super fin fest med ok mad, fri bar og i godt selskab med de søde Salling-piger. DJ'en og bandet var dog temmeligt ringe og der var selvfølgeligt også nogen, som ikke kunne administrere den fri bar..
Jeg var et hurtigt smut i Gaden med Nicole og lå i min seng kl. 4, så det var en god, lang aften:)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu arbejder jeg i delikatesse/slagter-afdelingen i Salling, og jeg syntes da ikke at vores bordpynt var klamt ;) haha. Jo, det var virkelig ulækkert og det lugtede meget fælt da det blev varmt i løbet af aftenen! føj! Men jeg syntes Jeres julehjerter var rigtig godt fundet på, og rigtig godt lavet :)

MissMuffin sagde ...

Hvor sjovt at der er en læser med derfra- man ved jo aldrig hvem der sidder bag skærmen.
Og JO! jeres bordpynt var sååå klamt- har nærmest haft mareridt om den gris der lige siden, haha...
Vores hjerter var rigtigt fine- og de kom heller ikke til at lugte i varmen, for varmt var der hvertfald:)

Karens Kaos sagde ...

Hej Miss Muffin!
Jeg håber du kan hjælpe mig :-) Jeg har lige selv oprettet en blog, Karens Kaos, og vil så gerne finde den indstilling som du bruger! Jeg mener i forhold til billeder. På min vises billederne ret småt, og det er lidt ærgeligt når nu man bruger tid på at tage gode billeder :-)

Karen

MissMuffin sagde ...

Karen, jeg skal prøve:)
Når du trykker på billedet, som du har uploaded til dit indlæg skal der gerne komme sån en linje frem, hvor du har mulighed for at ændre billedets størrelse. Der er 4 muligheder og jeg bruger så den, der hedder "stor"/"Størst". Håber det er hjælp nok?

Karens Kaos sagde ...

Tusind tak! Det vil jeg prøve næste gang!
Det er så ærgeligt at billederne ikke helt kommer til sin ret :-)

Tak for en dejlig blog!!

MissMuffin sagde ...

Karen, det er det nemlig- sig til hvis du har problemer, så skal jeg se om jeg kan hjælpe:)