onsdag den 23. november 2011

I eget tempo..

Vi har studie-dag hjemme idag og det er bare skønt.
Har altså lidt svært ved at vænne mig til studie-livet. Det med lektier og gruppearbejde tiltaler mig virkeligt ikke!

Så sån nogle små pauser som idag er dejlige.
Formiddagen skal bruges på at lave lektier, for de forsvinder desværre ikke af sig selv!
Det er bare om at blive færdig, så der bliver tid til afslapning og de lidt mere sjove projekter. Det kribler i mig for at komme igang med julepyntningen, så jeg har et kreativt projekt, som jeg gerne vil ha tid til at pusle med:)

Nå ja, og en enorm bunke tøj der skal stryges- lavede ellers et væddemål med Kristian, som jeg var sikker på at vinde, men så tabte jeg:( Øv....

3 kommentarer:

Mademoiselle Black sagde ...

Nej lektier forsvinder ikke af sig selv, og når man går på et studie med mere selvstudie end undervisning kræver det virkelig rygrad at tage sig sammen med lektierne. Men man kan altid gøre det lidt hyggeligt med en kop the og tændte stearinlys :-)

Anonym sagde ...

Hvis du ikke har lysten til at blive klogere ved at læse, så drop det studie. Du har selv valgt det, og der er ingen der ber' dig om at lave lektier. Lektier er i øvrigt et begreb fra grundskolen, hvor læreren har en forventning om, at man kan reproducere et bestemt pensum. Du skal studere, dvs. via læsning, kritisk tænkning og reflektion udvikle viden og forståelse for det fagfelt som du er på vej ind i. Og hvis du ikke finder det spændende, så la' da vær'.... som der bliver sagt i Live fra Bremen. Ellers bliver det alt for træls at være studerende. Lysten skal drive værket. Tro mig, jeg har arbejdet med studerende i mange år.
Hvis lektier/studier blot ses som noget der skal overståes, så bliver livet let noget som sker, mens man er travlt optaget af at lave planer.
mvh Else

MissMuffin sagde ...

Mademoiselle, det er jo det:) På trods af, at jeg synes at gruppearbejdet kan være meget besværligt og hårdt, så er det min rygrad når det kommer til lektier, for jeg vil ikke være den, der ikke bidrager eller gør det træls for de andre- så det er også godt for noget:)
Når jeg har en studie-dag som idag generer de mig nu heller ikke så meget, for så kan jeg sidde i nattøj imens, haha..

Else, det der gider jeg knapt nok svare på- en ting er at være studerende med job, familie, venner og andre interesser og en anden ting er at arbejde med dem:)