fredag den 11. november 2011

Fredagssnak...

Det er helt vildt at se så mange læsere der pludseligt dukker op i kommentarfeltet under min giweaway- super dejligt:) Fortryder lidt, at jeg ikke indførte en betingelse om, at vinderen skulle sende mig en ordenligt dynge hjemmebagte småkager, haha..
Vi fejrede Mortens Aften hos nogle venner, som overraskede ved at servere and. Dejligt, for jeg elsker and!
Gruppearbejde starter først kl. 10 idag, så jeg hygger med tændte stearinlys og et rundstykke. Selvom gruppearbejde starter sent, så skal der samles kræfter, for jeg skal på arbejde bagefter.
Ja, og sån set også imorgen:) Det er nu ok, for sån som det ser ud nu, så skal jeg ikke arbejde de næste 2 weekender...
Emma hygger sammen med mig  her til morgen og virker til, at være tilbage på noget nær samme styrke som før. Hun lugter stadig en smule, men hun tigger helt vildt og fik sig endda snydt til ekstra gåtur igår, så det er hvertfald et tegn på, at hun er frisk, haha..

6 kommentarer:

Sussi sagde ...

Dejligt Emma er ved at være frisk igen :) God arbejdsweekend til dig! - Er i samme båd ;)

Anonym sagde ...

Sikke en sød "kop lys" :-) God arbejdslyst til dig.

MissMuffin sagde ...

Sussi, det er rigtigt dejligt- det er ikke nemt med sån et gammelt kræ!

Vibeke, tak! Koppen er beregnet til formålet, så der er en holder til lyset i bunden. Den kan der laves mange søde dekorationer i..

anni sagde ...

ja den er rigtig sød 'din giweaway' jeg har så mange udstikker, at jeg også kunne lave en giweaway, hvis jeg havde en blog. Mht. til naboen, så luk spil højt musik nu i formiddag, hvor han sover rusen ud!
ha' trods alt en dejlig weekend!

anni sagde ...

nå, der er faldet et par ord ud! jeg ville sige, at din 'lyskop' er rigtig sød.

MissMuffin sagde ...

anni, jeg elsker udstikkere:)
Naboen havde advaret os om der ville blive larm og jeg synes også, at der skal væe plads til fester. Forstår bare ikke, at når folk står ude for at ryge, at de så ikke lige tænker, at der også bor andre mennesker, for det var det der holdt oss vågen..
Idag er jeg heldigvis udsovet:)