fredag den 18. november 2011

Øv-dag...

Dagen idag er bar en rigtig øv-dag.
Har simpelthen så meget jeg skal nå, at jeg ikke ved hvordan jeg når det- er hvertfald allerede bagefter og har først nået at indatge min frokost nu her i skrivende stund.
Ellers har dagen stået på indkøb, rengøring, oprydning og lektier.
Lige for tiden synes jeg godt nok, at der er alt for få timer i mit liv, for jeg er hele tiden bagefter:(
Nu skal jeg lige ha spist færdigt, så jeg kan komme ind i Salling og hente bordpynten til imorgen. Vi skal til julefrokost, hvor der er en konkurrence om det bedste bordpynt- kravene er, at det skal afspejle julen og afdelingen sjæl. Så jeg har været kreativ sammen med bagermesteren og udtænkt en plan, så jeg skal ind og hente det sidste, som skal med hjem for at blive færdigt. Håber godt nok, at det bliver flot!

5 kommentarer:

Maj sagde ...

Jeg føler med dig, jeg ved nøjagtig hvordan du har det! Jeg håber du snart føler dig ovenpå igen, og held og lykke med din opdækning, det lyder rigtig spændene :)

Jeg håber du får taget en masse billeder du vil dele med os :D

- Maj :)

Bitten sagde ...

Hvor ville jeg ønske, at jeg kunne overføre lidt tid til din konto, det har man en del af som arbejdsløs nemlig.

Håber også at se billeder af bordpynten :)

MissMuffin sagde ...

Maj, det er godt nok træls! det med studie og lektier, det passer ikke så godt med alt det andet jeg gerne vil!
Tror desværre ikke der kommer billeder, for jeg tager ikke kameraet med til julefrokosten. Gider ik slæbe på det når vi skal i byen senere:)

Bitten, jeg tilbød da, at du måtte lave min statistik-opgave, men der ville du nærmere ha overførsel til din konto, haha..
Ingen billeder desværre, for vi skal være i Skalborghallen til stor fest og jeg gider ikke ha kameraet med..

Dorte sagde ...

Nogen gange er det en god ide, at gi hovedet en fridag! Det hørte jeg engang på et kursus - hvad man så vil kalde den "fridag" tja - en nødvendighed, en pjækdag eller??? Lige meget, man skal ikke få stress af det man laver.... så ro på, ellers nap en dag hjemme.... evt. lave en dags lektier hjemme....hmm??
Det nok ikk så ligetil, når man skal følge skolen og måske kommer man bagud.....ved det ikke?

MissMuffin sagde ...

Dorte, det er sikkert rigtigt nok. Jeg har også næsten hver ugen en studie-dag, hvor jeg er hjemme for at lave lektier, men så kommer der altid alt muligt andet på programmet, for ellers kan jeg ikke følge med herhjemme også..
forelæsningerne er jo frivillige, så dem kan jeg jo godt pjække fra, men det er gruppearbejde jo bare ikke..