torsdag den 17. november 2011

Heldige mig..


Jeg elsker at få pakker-  især gratis og uventede pakker:) Lige som den her store bunke fra Rosendahl, som jeg har fået tilsendt, så jeg kan teste dem. Lækkert!
Kan allerede nu sige, at jeg er positivt stemt for indholdet! Mere om det senere, når sagerne er afprøvet og fotograferet i ordenligt lys...
Nu kom pakken en dag, hvor jeg ikke var hjemme, så der lå besked om, at den kunne afhentes hos Danske Fragtmænd i Aalborg. Hold nu op, hvor bor de da bare helt vildt langt ude af Rørdalsvej, nærmest helt derude, hvor man ku forestille sig at verden ender! Godt vi har bil, ellers havde jeg aldrig fået den hentet hjem!
Når vi nu er ved Danske Fragtmænd, så blir jeg altså lige nød til at rose dem! Det er nok ikke et firma jeg forventer at have en masse kontakt med fremover eller havde en masse forventninger om på forhånd, men det er altså lang tid siden, at jeg har fået så venlig betjening- både i telefonen, i receptionen og på lageret blev jeg mødt at søde og venlige medarbejdere. Gid det var sån alle steder man kom:)

5 kommentarer:

Maj sagde ...

Du kan godt glæde dig til at teste dem, de er rigtig gode, jeg har selv tre af dem og er simpelthen så glade for dem!

Er spændt på at høre din vurdering :D

- Maj :)

Kragh sagde ...

Jeg blev gjort opmærksom på den rosende omtale af Danske Fragtmænd i Aalborg af en god veninde, som følger din blog.
De rosende ord er nu bragt videre, ikke kun til Aalborg, men også på vores intranet.
Ros kan man aldrig få nok af.
Tak for det!

Ivan Kragh,lagerchef
Danske Fragtmænd Aalborg

MissMuffin sagde ...

Maj, det lyder rigtig godt! jeg nænner bare næsten ikke at bruge dem, for de er jo så flotte og blanke, haha:)

Kragh, det var så lidt, for det er ganske velfortjent- det er virkeligt nogle søde medarbejdere I har derude:)

Malene uden R sagde ...

Vi har selv al servicen fra Rosendahl og er godt tilfreds. Dejligt stel til overkommelig pris :) Og så kan man jo blande det med andre ting i farver på bordet, når tallerknerne er så enkle som de er :)

MissMuffin sagde ...

Malene, kender også mange der har det, for det er jo ret tidløst og til en rimelig pris- jeg vil dog gerne selv ha noget der er lidt mere pusse-nusset:) Serien her er meget flot, men jeg har altså også fået noget for træ på det seneste..