tirsdag den 22. november 2011

Film: Breaking Dawn

Da alle veninderne ævlede løs om Twiligt var jeg noget skeptisk, for sån noget vampyr-halløj var altså ikke lige mig. Så skete der så det, som så tit sker; de fik mig alligevel til at ta en bog med hjem og så var jeg solgt ligesom så mange andre. Ok, jeg synes hvertfald det er en god, letlæselig og hyggelig historie, som sagtens kan underholde mig, men der findes nok noget, som jeg hellere vil læse.
Det irriterer mig altså også lidt, at Bella tit fremstår som en smule uintelligent/langsom og så synes jeg altså ikke, at hverken Edward eller Jacob er lækre. De er bare nogle store drenge- så heller noget Geoge Clooney eller andet aldrende kød til mig, haha!
Breaking Dawn var god nok. Super flot lavet og overraskende tæt på historien fra bogen, hvilket ellers kan være en sjældenhed. Synes dog, at det er lidt irriterende, at filmen er delt i to, men på den ande side ville den blive alt for lang hvis det hele sku med.
Så kan man li Twilight og vampyrer, så er det en god film:)

6 kommentarer:

Surrogatmamman sagde ...

Er endnu ikke hoppet på den vogn og jeg stritter imod med arme og ben :)

Kathrine sagde ...

Jeg fatter heller ikke hvorfor sådan nogle unge knægte skulle være lækre :P

Jeg sværger stadig til Brad Pitt i 'Legendernes tid' eller Leonardo Dicaprio.. Haha!

Maj sagde ...

Åh - Twilight! jeg er hardcore fan, det indrømmer jeg gerne, og med fare for at lyde som Maj 15 år, så har jeg rent faktisk set alle filmene flere gange i biografen... Ja ja...
Og den nye er ingen untagelse, jeg skal ind og se den i morgen og igen i næste uge... ;D

- Maj :)

Piskeriset sagde ...

Ha, der overraskede du mig alligevel! Troede ikke du var til Twilight :-)

Enig i at det er fjollet med opdelingen.

MissMuffin sagde ...

Surrogatmamman, der gør ikke ondt at overgive sig, det lover jeg:)

Trine, nej vel! Brad Pitt i Troja er altså top nice- men en gammel Bruce Willis er også lige mig, haha.. Nå ja, og Vin Diesel!

Maj, du er altså en lille smule skør:)

Piskeris, det troede jeg heller ikke selv:) Det er en udemørket bog/film, men der findes nu nok noget, som jeg hellere vil læse/se... Vi fik biletter gennem Kristians arbejde, ellers havde jeg nok heller ikke været i biffen og se den..

Kirsten sagde ...

Har såmænd også set den/dem... har "heldigvis" en datter på 16 der elsker serien, så jeg bliver "desværre" nødt til at se dem ;-)))