søndag den 27. november 2011

En lille smule jul..

Min jul er sølv og hvid, mend et lille bitte strejf af guld og rød.
Guld og rød er også for mig de ultimative jule-farver, men herhjemme, hvor alt nærmest er i hvid, creme og brunt, så "larmer" rød altså bare for meget.
Jeg fik pyntet op til jul igår. Ikke noget vildt, men lidt skal der altså til!
Troldhasselgrenen fik et drys "sne" og blev pyntet med lidt pynt og adventdekorationen blev lavet. Ynglings-nissen(den eneste nisse herhjemme!) kom op på hylden og julesokken kom frem. (man har vel lov at håbe:))
Jeg havde noget svært ved at finde en troldhasselgren i Aalborg, men fandt et lidt sølle eksemplar til 70 kr. i Bilka. Idag havde Kvickly dem så til 60 kr. og i en rigtig god størrelse. ØV! føler mig lidt snydt, haha..
Min første søndag i advent byder først på lækker morgenmad med Kristian og senere skal jeg spise frokost med de dejlige blogger-piger! Skøn søndag!
Først skal jeg dog li ha ordnet vasketøj, ha hentet en pakke fra GLS, røre en bolledej sammen og i Føtex efter billige mandler.
Nå ja, og så havde Kristian li glemt at fortælle, at der kommer gæster kl. 10! Så jeg skal også lige nå at bage nogle blåbærmuffins!
Go' søndag!

4 kommentarer:

Helle sagde ...

Hummingbirds med kærnemælk er de bedste blåbærmuffins! Købte i sin tid bogen på din anbefaling og jeg er superglad for den :-)

MissMuffin sagde ...

Helle, det er de nemlig! Så det er dem jeg har bagt- havde dog ingen kærnemælk, så jeg har prøvet med en blanding af yoghurt naturel og mælk..

Xenia sagde ...

Jeg har engang læst et tip om at man kan lave sin egen "kærnemælk" ved at tilføje citronsaft til mælk og lade det trække lidt. Jeg kan selvfølgelig ikke huske de specifikke mål, men det kan man sikkert google til en anden gang, hvis det skal være :)

MissMuffin sagde ...

Xenia, der sker også et eller andet med mælk hvis man tilføjer citron, men jeg gider ikke citronssmagen- yoghurt og mælk plejer også at virke fint:)