mandag den 7. november 2011

Små forberedelser..

Jeg kan ikke gøre for det, men jeg er altså startet en lille bitte smule:)
Den første klejne er spist, den første julegave indkøbt og så blev jule-bøgerne hevet frem igår:)
Jeg har dog ikke købt noget julepynt i år, kun de 4 adventslys der skal bruges til årets dekoration, som jeg ledte efter inspiration til i bøgerne.
Men det skal nok komme! Herhjemme er der ikke så meget plads, men jeg har nok allerede slæbt sammen til det dobbelte af hvad der er plads til- men som jeg siger til Kristian; det er jo bare sån, at der også er nok til når vi får et hus engang:)
Julebag har jeg også kigget lidt på, men udover vaniljekranse har jeg ikke lagt mig fast på en helt masse... Vi skriver jo projekt i december, så jeg ved ikke rigtigt hvor meget tid jeg får til de hyggelige ting.... Øv, dumme projekt...

10 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

iii, hvor er du altså tarvelig !!! Man må ikke starte alleredeeeeee - selvom det også kribler inde i mig for at komme igang :)

Vi skriver desværre også proff.projekt i dec., samtidig med at det er en ret travl måned på jobbet, såååå igen i år bliver den ellers beregnede jule-hyggelig måned nok stresset væk :/

Xenia sagde ...

I år har jeg for en gangs skyld ikke så travlt i december, da vi allerede afleverer projekt den 2. - det er dels lidt stressende, da vi jo så pludselig har to uger mindre i forhold til de sidste par år, men jeg glæder med på den anden side vildt meget til bare at kunne slappe af og nyde julemåneden ;D

frk. sveske sagde ...

Nårh... der er flere end mig, som er startet i det små ;-) Jeg har som dig en plan om, at få godt hul på de der julegaver, inden december. Den første lille gave er købt og kalenderlysene er på plads...
- frk. sveske

anni sagde ...

man bliver da nød til at tage på forskud Kristine og Sabina, når man skal arbejde det meste af december. jeg har taget julepynten op fra kælderen for at sutere fra?!?

Mademoiselle Black sagde ...

Jeg synes det er okay at tage forskud på nogle af juleglæderne:-) Men jeg får også travlt i slutningen af november og starten af december, så jeg føler det er okay :-)

Camilla sagde ...

Jeg holder mig i skindet indtil videre, men det er ikke lysten der mangler! Jeg har totalt lyst til at gå i fuldstændig julehumør... men jeg har lovet mig selv at vente lidt endnu :o)

Lea sagde ...

Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste der går med juletanker :-)
Jeg har en del jule-opskrifter der skal prøves og blogges om.. Desværre er december også højtid for opgaver på universiteterne, så jeg må få det klemt ind :-D

MissMuffin sagde ...

Kristine, så vidt jeg husker, så har du allerede gjort dit først juleindkøb i Ikea:)
Jeg frygter også, at studie og arbejder æder al jule-idyllen, men så starter jeg altså i god tid, for lidt skal der altså til før det er rigtigt jul!

Xenia, du er heldig! Gad også godt aflevere d. 2. december!

frk. sveske, synes også tit det går lidt nemmere hvis man først lige får hul på indkøbene:)

anni, der er ikke andet at gøre! I weekenden skal jeg også lige ha kigget i gemmerne, så jeg ved hvad jeg har at gøre med og hvda der mangler..

Mademoiselle, det er jo altid en god ide at varme op, også når det gælder jul:)

Camilla, den sidste weekend i november, så må det hellere ikke blive senere- hvertfald ikke herhjemme:)

Lea, universiteterne er nok det mest u-julede i hele verden! Når man endeligt får afleveret opgaven, så kan man så begynde at læse til eksamen. Jeg er ikke fan!

Lea sagde ...

Hehe.. Ja jeg ved hva du mener :-)
Universitet er hårdt, men sliddet værd..
Jeg har viet hele min blog til livet som studerende, og julen er helt klart den dummeste periode :-D

Piskeriset sagde ...

Jeg synes snart, jeg føler mig presset af blogverdenen til at begynde at jule allerede nu :-D

På den anden side set bliver resten af november ret fortravlet for mit vedkommende, så lige nu har jeg indtryk af, at jeg har lidt bedre tid i julemåneden... og at det derfor ikke gør noget, hvis jeg venter :-)