tirsdag den 15. november 2011

Flæser

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at der er ret tøset herhjemme og at jeg bor sammen med en mand, der har en enorm tålmodighed:)
Endnu en tøse-ting er landet herhjemme, nemlig et nyt badeforhæng med flæser! Har kigget på det på H&M's hjemmeside så mange gange og da en af pigerne fra gruppen tilbød, at jeg ku få det med hendes bestilling, så slog jeg til.
Det er virkeligt fint og pynter godt ude på badeværelset! Spørgsmålet er så, hvor længe det bliver ved med at være hvidt!
Nogle gode tips til hvordan sån et holdes pænt længst muligt?


Nu mangler badeværelset bare lige 4 nye greb og det skal altså bare være dem her fra Anne Black!
De er dyre, 75 kr. stykket, men efter at ha set dem kan jeg slet ikke se muligheden i andre. Det så typisk! Måske jeg sku ønske mig dem i julegave...
Har også lige 2 håndklædestænger, som jeg skal ha fundet en til at hænge op og så købte jeg nogle lækre blå håndklæder under Gulduge i Salling.
Badeværelset har nemlig en super irriterende stribe af blå fliser hele vejen rundt, som jo var så moderne for nogle år siden, så den har bestemt de blå og hvide farver..

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rens forhænget for kalk ved at dyppe den stive del i en spand med eddike nogle timer. Er det jordslået, skal du bruge kærnemælk i stedet.

MissMuffin sagde ...

Tusind tak- lige sån nogle gode husmoder-tricks jeg mangler!