søndag den 27. november 2011

Skøn eftermiddag i godt selskab..

Jeg er lige kommet hjem efter en skøn middag hos Camilla sammen med Kristine, Line og Bitten:)
Tror nu nok, at stakkels Emma ville ha været glad for, at jeg var blevet hjemme, så hun ikke var alene. Det her stormvejr er vidst ikke lige noget for en gammel dame som hende, for hun virker temmeligt glad for at vi nu putter sammen i den gode stol mens det river og rusker uden for. Der er meget lydt her hvor vi bor, så det lyder voldsomt, når naboernes skraldespande og andre ting flyver rundt udenfor..
Camillas skøre hund Coco elsker til gengæld blæsevejret og var helt vild for at komme ud og fange blade!


 Hos Camilla fik vi en rigtig dejlig og traditionel "Sunday Supper" og nøj som det smagte- måtte til sidst spænde bukserne op, for jeg var da ved at revne!
Saftigt, stegt kylling, virkeligt sprøde kartofler, yorkshire puddings, sauce og så gulerødder og rosenkål i honning og krydderurter. Det var SÅ godt!
Normalt undgår jeg rosenkål, men de smagte faktisk rigtig godt!

Til dessert fik vi sticky-cake. Super lækker kage, der smagte lidt af brunsviger- "bare uden alt den trælse dej", som Line så smukt fik sagt:)
Kagen var klistret, blød, lun og smagte lidt af jul.
Kagen blev serveret med en varm karamelsauce og iskold vaniljeis. MUMS!
Smukke Victor var også hjemme og fik rigtig charmet hele selskabet med sine store blå øjne:) Camilla havde sørget for rigeligt med julemusik, så der blev hygget igennem.
Dermed er endnu en hyggelig dag tilbragt sammen med de dejlige damer og det er bestemt ikke den sidste. Hvor er det bare dejligt med sån en flok nye veninder, der også deler passionen for at blogge!
Næste gang må det blive min tur til at være værtinde!

8 kommentarer:

Bitten sagde ...

Wow, jeg er imponeret over, hvor flot du fik billedet af desserten - der må lyde en stor tak til din yndige assistent ;)

Her larmer også bare så meget, at Daniel og jeg knap kan føre en samtale. Skønt...

MissMuffin sagde ...

Haha Bitten, jeg tror nu nærmere det er et spørgsmål om den dygtige fotograf- assistenten bød ligesom kun ind med spydige bemærkninger:)
Uha, krydser fingre for at huset bliver stående!!

Piskeriset sagde ...

Nu har I smovset igen! Altså :-D
Superlækker middag I fik.

MissMuffin sagde ...

Ja, det har vi nemlig.. Spist til vi revnede og snakket til vi blev tørre i halsen, haha..

Deborah sagde ...

UHM!!! Det lyder bare godt. Jeg kan ikke klage dog, jeg var til 50 aars foedselsdag igaar. Fik vi ogsaa meget laekkert. Undskyld, mit keybord vil pludselig ikke skrive ae,oe og aa!!

MissMuffin sagde ...

Doborah, så har I nok også fået meget lækkert! Det var da sjovt hvad der lige sker med æ, ø og å!

Camilla sagde ...

Tak for sidst. Hihi, ja - billederne ville aldrig være blevet ligeså gode, hvis ikke du havde haft en god assistent ;o) Jeg skulle for øvrigt hilse fra junior og sige at han er med "c" :o)

MissMuffin sagde ...

Ups Camilla, det skal jeg få rettet:) Det er så skønt et navn, så det skal også staves rigtigt:)