mandag den 20. maj 2013

Dolly Update

Vi savner stadig smukke Emma, men Dolly får os oftest til at glemme det med sin energi, glæde og nysgerrighed.
Selvom Dolly er 4 år, så er der langt op til Emmas 14 år. Dollys tempo er helt anderledes energisk, så vi bliver ofte overrasket over, at hun på et splitsekund sidder oppe i vores skød.
Dolly er meget morgenfrisk og kan godt li, at stå tidligt op. Det kan jeg nu også, men ikke lige altid så tidligt, så der øver vi os stadig lige i at blive enige:)
Da vi fik Dolly kunne hun ikke gå i snor og det har givet nogle udfordringer, især på renligheds-fronten, hvilket virkeligt har været irriterende.
Nu her, 4 uger efter vi hentede hende har hun opdaget glæden ved at gå tur og det har så også næsten afhjulpet renlighedsproblemet. Det har bare forværret det der med at stå tidligt op, for morgenturen er åbenbart favoritten:)
Modsat Emma, så er Dolly en smule usikker og lidt af en bangebuks, så vi øver stadig i at få banket lidt selvtillid ind i hende. Især er hun ikke så vild med fremmede, hverken herhjemme eller udenfor og det er lidt problematisk, for vi har ofte gæster og der er altid mennesker på gaden. Det tror jeg nu nok skal komme:) Hun er nemlig ret vild med at træne(men nogle gange lidt for dum og for ivrig) og så er hun ved at lære hvordan man leger, hvilket hun rigtigt nyder. Ja, og kan hun komme til det, så jager hun gerne stakkels Frede lidt eller dræber hans ynglings-mus! Meen, det vil vi nu ikke have...
Det mest underlige er, at hun er så stille. Hun gør ikke. Hun piver ikke. Hun snorker næsten ikke. Der kommer kun en lille smule lyde når vi kommer hjem. Emma var noget af et larmende bekendtskab, der gerne gøede, hylede, snorkede og fortalte hvad hun ville:)

7 kommentarer:

Maria sagde ...

Hvor hyggeligt med en Dolly update! Godt at høre, at hun er ved at falde til.

Unknown sagde ...

Hvor ser hun kær ud :). God fornøjelse med hende.

MissMuffin sagde ...

Maria, det var godt at høre :)
Det er hun heldigvis, så det hele skal nok gå:)

Lene, mange tak:)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

I er ved at lære hinanden at kende på den gode måde, kan jeg høre. Hun er super sød også ..

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, det er vi nemlig. Det skal nok blive endnu et (forhåbenligt) langt venskab med en pekingeser igen:)

katten89 sagde ...

Årh hvor er hun sød! :) Jeg elsker Dolly updates, men kan self også klart se der måske lige er et par forhindringer der skal overvindes, når man får sig en ny og lidt ældre hund. :)

MissMuffin sagde ...

Kattens89, Dolly er også bare sød:) Sælger ville gerne af med hende, så der var et par ting hun måske ikke helt fortalte, som kunne være rare at ha vidst. Nu må vi selv finde ud af det, men det går også nok:)