lørdag den 11. maj 2013

Spam og kommentarfeltet

På det sidste er mit kommentarfelt blevet angrebet af store mængder spam, hvilket er ret irriterende.
Derfor ser jeg mig nødsaget til at lukke for anonyme kommentarer i kommentarfeltet, hvertfald for en periode. Det betyder, at har man ikke en Google-konto eller på anden måde er registreret, så er det ikke muligt at kommentere længere. Jeg er rigtig ærgerlig over at gå glip af de kommentarer, men det er også bare så irriterende at skulle slette de mange spam-beskeder hver dag..
Det er ganske nemt og gratis at oprette en Google-konto, så jeg håber, at jer anonyme i stedet opretter sådan en:)


(Prøver lige noget andet, for vil så nødig lukke for de anonyme kommentarer, for der kommer ind imellem nogle rigtigt hyggelige nogen fra dem, som ikke kommenterer så tit. Fremover kommer der derfor sådan en rigtig irriterende boks med nogle ord, der skal bekræftes. Dermed skulle det ikke være muligt med al den spam. Virker det ikke, så lukker jeg for de anonyme kommentarer.)

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det oplevede jeg også i en periode og det er så irriterende... jeg lukkede også ned for anonyme indlæg og jeg har ikke oplevet problemer med det eller har fået klager eller færre kommentarer...

MissMuffin sagde ...

Mette, det er helt vildt irriterende Kan også se, at mine gamle indlæg oversvømmes af spam. Så nu bliver jeg nød til at lukke for det..

Mette sagde ...

Blogger er helt vildt irriterende at kommentere på... jeg bøvler tit med det.

Jeg kører wordpress og har et plugin installeret, som fanger 99,9% af al spam uden bruge af login og jeg-er-ikke-en-root ord :)

MissMuffin sagde ...

Mette, det kræver jo bare, at man kan finde ud af den slags- det kan jeg ikke :)

Unknown sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

Unknown sagde ...

Wasir,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,KroniS.

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

Ciri-ciri Herpes sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

Ciri-ciri Herpes sagde ...

Semoga-berkah-n-barokah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.