søndag den 26. maj 2013

Søndag...

Selvom det har været noget rod at blive husejere (og stadig er det!), så giver det bare en helt anden ro.. Vi er bare os selv i vores lille hus med vores lille, lukkede have. Ingen ting til at forstyrre.. Det er skønt!
Dagen i dag skal også bare bruges herhjemme, i vores lille hus og vores lille have:)
Kristian har tømmermænd, så det bliver nok bare Dolly og mig der skal slide på hængekøjen :) Vi har gået en dejlig morgentur, som efterhånden er blevet en god vane..
Der skal nok lige provianteres en smule til ugen, men aftensmaden er nem, for der er rester fra i går, da jeg havde hyggeligt besøg af Nicole; Mørbrad på grøntsagsbund og Jordbærkoldskål. Uhm..
Aalborg og Nørresundby blev omdannet til en anden verden i går, for det var tid til det årlige karneval. Selvom jeg aldrig har deltaget, så elsker jeg stemningen, så vi var også på plads på broen, så vi kunne se de glade, flotte og fulde unge mennesker. Nogle var klædt ud, bare fordi at man skulle, andre var smukt klædt ud i kreative kostumer og flotte vogne. (Og så var der dem, der havde glemt alt om selvrespekt og var helt uden for kategori i alt for småt tøj!)
Festen er ikke noget for mig, så jeg tilbragte eftermiddagen sammen med Nicole, efter at Kristian var kørt til fodbold og boksning. Virkelig en hyggelig dag :)

7 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

JEG VI OGSÅ HAVE ET HUUUUS!

Iiih, jeres søndag lyder dejlig. Herhjemme står den stort set på noget af det samme. Bare lige med undtagelse af både have og hængekøje, som istedet er skiftet ud til altan og hynder ;)

Oh well. VI har da sovet længe herhjemme, for den stod også på Kessler kamp for vores vedkommende. Dog heller ingen karneval her, da jeg havde tjansen i biksen igen i år :) Wuhuuu!

MissMuffin sagde ...

Kristine, det er også skønt! Glæd dig! Du er også altid velkommen her :)
Have og hængekøje bliver kun for mit vedkommende, for Kristian er så ramt, haha!
Havde I noget som helst at lave? Mange butikker holdt vidst lukket og det kan jeg godt forstå..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

I knoooow - og det kommer jeg helt sikkert til at udnytte groft denne sommer ;)

Neeeej, vi havde INTET at lave, men sådan har det jo været de sidste 3 år altså. Jeg fatter virkelig heller ikke, at vi ikke bare holder lukket den dag! iiiih. Pieces i Bisp lukkede også kl. 15.00 pga. alt for mange fulde folk, der væltede ind i biksen :/

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Meget genkendeligt for mig at læse om jeres glæde og nydelse ved eget hus og have... jeg har jo også første år i mit hus på landet og har samme euforiske lykke over det.... det kan anbefales på ALLE måder, også selv om det er dyrt og der er meget mere at gøre og ordne...

MissMuffin sagde ...

Kristine, det må godt nok være en laaaang dag så! Fy for den! Vi så optoget i Nørresundby og kunne aldrig drømme om at tage ind til byen med alle de mennesker og trafikale udfordringer!

Tante Sød, det er dyrt at være husejer, men det er også dejligt frit :) Havde vi nu bare ikke alle de problemer med forsikringen, så var det heller ikke så slemt, men det trækker lidt ud..

Unknown sagde ...

Sikke et skønt hus I har! Tak for din søde kommentar over på min blog :) Ha' en dejlig dag!

MissMuffin sagde ...

Heidi, mange tak :) Selvom det er noget gammelt skidt, så er vi så glade for det :)