fredag den 24. maj 2013

Nyt til Olivia

Efter at vi er blevet husejere er interessen for boligindretning vokset betragteligt.
Jeg har altid interesseret mig for det, men nu er det bare lidt sjovere :)
Samtidig med vi er blevet husejere er pengene også blevet mindre, så det er ikke så meget nyt der kommer til, men lidt kommer der.
Heldigvis har Kristian været rigtig god til at få solgt de ting, som vi ikke bruger, så der er blevet råd til lidt nyt:)
 Denne gulvlampe fra House Doctor har vi savlet over længe, men 1.899 kr. er altså virkeligt mange penge for en lampe i min verden. En lørdag hvor vi var inde at spise frokost og i biffen (vi havde gavekort der var ved at udløbe!), så havde vi lige lidt tid der skulle slåes ihjel. Så vi skulle bare lige kigge i Kalejdoskop. Og der stod den så, som udstillingsmodel med 50% på. Så var der ikke så meget at gøre :)
 Hvis nu sommeren ville komme, så kunne vi begynde at sidde nede i vores fine pavillion og grille og drikke rosevin og hygge med gæster. For lidt ekstra hygge er denne ovn så indkøbt i Netto :)
Der medfølger grillrist, så man kan grille en lille pølse eller hvad man nu skulle få lyst til, men jeg spår at den mest skal bruges til skumfiduser :)
 Sofaen trængte til nye puder, gerne nogen med lidt mønster og farve. Sofie og mig skal sy nogle nye i vores sommerferie, men med store projekter og eksamener er der ikke lige tid.
Vi skal bruge lang tid, for vi skal jo også lige kunne nå at snakke og spise kage ind imellem :)
Så jeg købte de her i Ikea. Ja, de lyserøde puder så altså ikke heeelt så lyserøde ud derude, vel?! Så de er nok lige heftige nok. De sorte og hvide er jeg derimod ret glade for. Så når Sofie har tid, så skal de lyserøde vidst ikke lige bo i stuen mere :)
Ja. Love Song Vaserne og Lyngby vasen er jo ikke nyheder, men jeg er virkeligt blevet glad for dem og de passer bare så godt sammen, især på vores rå sofabord og spisebord:)
 
Ja, af de lidt mere kedelige ting kan tilføjes en mælkebøttefjerner (ja, den fra fjernsynet og Kristian er svært begejstret), en anderledes lilla rose, en smuk og lys klatrerose, en lyserød klematis og en lilla sommerfuglebusk.
Haven mangler stadig en del blomster, en parasol og de fine lyskæder, men det skal nok komme hen af vejen.

6 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Åh, den gulvlampe er så rå - det kan jeg godt forstå, du gerne vil have haft fingre i længe (:

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, den er virkeligt fin, men faktisk lidt svær lige at få til at passe sammen med vores øvrige ting. Nu har den dog fundet sin rette plads :)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Orrrk manner. Jeg gad så bare godt, at den smukke sølv og sorte trefods standerlampe fra Margit Brandt blev min. Meeeen 4.000 kr. for en lamper er også lige i overkanten ;) Men man har vel lov at drømme ;)

Dejligt du fik fat i din til halv pris. Den er smuuuuk :)

MissMuffin sagde ...

Kristine, Margit Brandt laver sørme også fine ting har jeg opdaget- der måtte godt flytte lidt af det herhjem :) Men ja, 4.000 kr. er lige i overkanten, især når man er nogle fattigrøve:P

Piskeriset sagde ...

Det er altid dejligt at pimpe hjemmet op med nye, gode ting. Den der udeovn ser for eksempel rigtig fin ud :-)

Jeg satser på at shoppe lidt ind til hjemmet om en måneds tid, når udsalget kommer. Synes vi trænger til lidt nyt pynt i hjemmet - selv gemalen har efterlyst det! :-O

MissMuffin sagde ...

Piskeris, det er nemlig rigtig skønt med nyt til hjemmet, for her tilbringes alligevel en del timer. Måske du skal et smut i Netto og se om de har flere ovne?
Udsalg er godt, så der skal jeg også afsted- du skal bare give den gas, især fordi du har gemalens velsignelse!! Jeg har set mig lun på en fin plakat og den har Kristian godkendt, så det bliver mit næste boligkøb:)