fredag den 3. maj 2013

TEST: Microplane "Elite" rivejern

Godt udstyr er med til at gøre madlavningen lidt sjovere. Jeg har i forvejen et fint rivejern fra Microplane, som jeg er vildt glad for(også selvom de lige har kostet et godt stykke af min tommelfinger og negl!).
Nu har jeg så også fået muligheden for at teste dette grove rivejern fra den nye "Elite-serie". Måske ser det ikke helt så lækkert ud som det andet, men det ligger meget bedre i hånden og er vildt skarpt! Jeg har både revet blomkål og gulerødder derpå uden problemer. Gummikanten gør, at det står godt fast hvis man støtter det imod en skål eller bordpladen. Så generelt ligger det bare super godt i hånden.
Beskyttelseslåget er udformet således, at det kan sættes bagpå og bruges som opsamlingsbæger. Det er nu bare ikke så meget der kan være deri, så lige den del er jeg ikke så imponeret af.
Jeg giver det lækre rivejern fra Microplane 6 ud af 6 stjerner.
Det er super skarpt og ligger godt i hånden, men jeg er så ikke så imponeret af det der opsamlingslåg, for det er for lille. Det betyder dog ikke rigtigt noget, rivejernet er stadig ret godt.

5 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

Microplane laver de allerbedste rivejern EVER!

MissMuffin sagde ...

Marian, de er endda næsten for gode, for hold op mine hænder har fået nogle bank igennem tiden :)

Anonym sagde ...

Da jeg for år tilbage købte mit microplane-jern i USA, købte jeg samtidig en beskyttelseshandske - så forbliver alle fingre intakte. De kan vist også købes i Danmark nu.
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, det kan godt blive nødvendigt. Måske jeg også bare skal blive ledit bedre til at bruge "slæden"..

Bente K. sagde ...

Ved du evt hvor man kommer til at kunne købe dette rivejern???
Hilsen
Bente
P.S. Super skøn blog du har :-)