søndag den 19. maj 2013

En sommerdag

Sommeren var kommet til Nørresundby i går. Den ser heldigvis også ud til at være her i dag..
Dagen startede med en lang og tidlig gåtur med Dolly. Det gjorde den også i dag. Bagefter smuttede jeg på torvet efter asparges, jordbær, blomster og lidt mere. Så i Føtex efter lidt til grillen. En lækker porchetta, grillet i 3½ time og serveret med smørstegte kartofler, en helt hæderlig sauce og en sprød salat af asparges, agurk og feta. Virkeligt godt- især fordi det hele blev skyllet ned med denne lækre øl:) Der er rester, så aftensmaden bliver lækre og snaskede sandwich med porchetta, pesto og måske nogle hjemmelavede løgringe? Det må tiden vise...
Dolly var mere til det svalende klinkegulv inde i huset, men den lækre duft fra grillen lokkede hende godt nok ud flere gange:)

Da vi købte Olivia var der sensommer og gode tilbud. Kristian ville absolut have en Fatboy hængekøje, men jeg synes den måske var lidt overvurderet. Uha, hvor jeg tog fejl- den er en fantastisk opfindelse. Så dagen i går blev skiftevis tilbragt i stegende sol eller i hængekøjen under det store pæretræ. Ahh.. Flere af den slags dage tak!
Den går dog ikke med for meget dovneri. Der skal købes ind til ugen og så skal der laves lektier. Fredag fik vi nemlig udleveret eksamensopgave, så i morgen glemmer vi alt om pinse og mødes her for at skrive opgave. ØV! Dumme Uni!
Jeg skal dog også et smut nordpå for at låne en fælde. Nu skal den mår altså væk en gang for alle!

4 kommentarer:

Colorful Fun Living sagde ...

Wow det ligner virkelig at det er en hyggelig og idyllisk have, du har dig der! Når jeg engang (måske) skal have et hus, så er en smuk have næsten det vigtigste - måske fordi vi pt har en ellers virkelig skøn terrasse/altan, men den ligger lige ud til en meget trafikeret vej :( Har fulgt din fine blog længe, og håber du måske vil tage et kig på min og min søsters blog på www.colorfulfunliving.blogspot.dk
God solskinssøndag til dig!

MissMuffin sagde ...

Haven er meget idyllisk:) Den er ikke så stor og meget grøn, forstået på den måde at der ikke rigtigt er nogle blomster. Det regner jeg med at lave om på hen af vejen, så der kommer lidt farver ind også. Huset er blåt, så det er heldigvis farvestrålende i sig selv :)
Ærgeligt at den ligger ud til en trafikeret vej når i nu er så heldige at have en altan!

Camilla sagde ...

Åh. hvor ser det bare idyllisk ud! Såååå fint :o) Jeg kan godt lidt se, at der måske mangler lidt blomster, men det er flot at der er så meget grønt i stedet for fx. vores, hvor der mest er beton ;o)

MissMuffin sagde ...

Camilla, mange tak:)
Jeg er jo helt sikkert mest til det der grønne og lidt vilde, men lidt blomster skal der altså til for at det ikke bliver for kedeligt:)
I kan da bare plante noget efeu eller noget til at dække betonen:)