onsdag den 15. maj 2013

Sommerklar have..

 Overvejer, om turen skal gå et lille smut i Ikea...
Altså, de lover jo fint vejr her i weekenden, så det er jo med at være klar til grill, god mad og kølige drinks i haven.
De fine glas med flamingo'er vil jo være perfekte til den minibar, som jeg vidst har et nytårsfortsæt om at lave :) Og så koster de bare 7 kr. stykket.
Solcelle-lanternen vil være sååå yndig inde i vores pavillion, så de er nærmest et must!
Hmm... Mon Kristian kan lokkes med derud. Så er der også større chance for at jeg kan styre mig, haha..
Ja, haven er smuk og grøn nu, men det kniber lidt med blomsterne.
Vi har fået plantet en sommerfuglebusk og 2 roser. Krukker og de nygravede bede står tomme, for jeg synes ikke lige jeg har fundet det jeg vil have til de rigtige penge.. Men mon ikke det kommer når vejret bliver bedre..
Jeg har så en Dronning Ingrid og en mynte der er ved at overtage herredømmet herinde, så dem skal jeg bare lige tage mig sammen og få plantet ud...
Hmm... Der var vidst også et nytårsfortsæt med at dyrke noget salat, tomat og krydderurter i haven... Så har jeg vidst lidt travlt!

8 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

AFSTEEED det gik. Nu MÅ du simpelthen ud og have fat i de glas der ;)

Mette sagde ...

Mynte må jeg også have... har hørt at de er livskraftige nok til at kvæle skvalderkålen... og samtidig får de smukke blomster som tiltrækker sommerfugle og insekter.

MissMuffin sagde ...

Kristine, de bliver ved med at spøge! Nu må vi se om jeg ikke kan lokke ham med- for lyskæderne er han helt med på :)

Mette, gør de? Så skal jeg have mange mynter, for jeg har masser af skvadderkål! Jeg kan godt lide dem i buketter som grønt mellem blomsterne, men nok allermest i en af Lises mega stærke mojitos:)

www.louiogbearnaisen.dk sagde ...

Faldt over de glas, da jeg hev kæresten med i Ikea sidste weekend og de er SÅÅÅ fine :D Dog fik jeg strenge forbud - ØV! Meeeen mon de ikke sniger sig ind i skabet lige pludselig ;)

MissMuffin sagde ...

Louise, der er sq så meget, som mænd ikke forstår. De vil være de sejeste coctailglas. Frygter dog også, at Kristian nedlægger veto :(

Christina (Gem et lille smil) sagde ...

Det er en god idé at plante mynte (og også citronmelisse, hvis du har det) i krukker, fordi de spreder sig så meget. Det er jo skønt, at de kvæler skvalderkålen (som i øvrigt også kan spises, hvis man ikke bruger sprøjtemidler), men det er også lidt ærgerligt, hvis nogle gode krydderurter bliver kvalt ...
Held og lykke med haven og afsted til IKEA efter de skønne ting! :-)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Det er SÅ for fede de glas ... ej, Ikea ligger meget langt fra mig. Er det noget med at man også kan købe en sofapude med de der dyr på? Gad jeg godt ha fingre i til min pink sofa!!! God tur og bar lyder skønt

MissMuffin sagde ...

Christina, det har jeg godt nok hørt. Men har et bed kun med store, stedsegrønne planter og så en masse skvadderkål. Der ville det være fint med en masse mynte og citronmelisse. Så kan de kun kvæle ukrudtet:)

Tante Sød, man må virkeligt få shopping-abstinenser af at være øbo! Ja, man kan også få puder. De ville være fede i din pink sofa og så med en pink drink i hånden :)