torsdag den 28. maj 2009

Jeg overlevede:)

Dagens strabadser og pædagogiske fis er vel overstået og hvor er jeg træt!
Dagen startede på Rådhuset, hvor vi spiste morgenmad.
Derefter blev vi kørt afsted i en stor bus, alle 67 mennesker, uden at vide hvorhen. Vi endte ved Uggerby Å nær Tværsted, hvor vi skulle sejle i kanoer ud til Tværsted strand.
Turen ned ad åen er fantastisk smuk, heste og køer græsser helt ned til åens kant og kiggede kun dovent op når vi kom sejlende, plaskende og grinende. Kameraet lå desværre tilbage i bussen, for jeg tog ingen chancer..
Der blev lagt hårdt ud i min kano og vi endte på en 3.plads- kun fordi vi lige inden mål måtte hjælpe en kæntret kano på højkant- ellers er jeg sikker på vi havde vundet:) Det kan altså godt mærkes i armene nu!
Så langt, så godt. Det var nu rigtig sjovt, jeg kan godt li at sejle.


Så gik turen til en naturlegeplads, hvor vi skulle indtage vores medbragte frokost. Desværre var der sket en fejl og vi havde kun fået 60 sandwich med og ikke 120 som vi havde bestilt. Flere fik ikke noget at spise, det var altså lidt dårligt.

Vi blev så lovet kage ved næste destination for at kunne få lidt i maven.



Vi blev så kørt til Brøndrslev Rhodedendronpark. Der er vildt smuk, alle billederne er taget der.

Kagen måtte vi se langt efter i første omgang, den var først klar langt over en time efter vores ankomst. Derfor blev det besluttet, at vi skulle igang med dagens næste projekt: Krumping?. Så i 2 stive timer spillede vi på tønder, både i hold og til lange seancer- jeg var lige ved at kaste op til sidst! Så kom den længe ventede kage som var temmeligt kedelig og lidt mere underholdning. En ung gut med en guitar og masser af gode sang. Så vi nød musikken, fik sunget lidt med og han fyrede en masse forfærdenlige vittigheder af, men hyggeligt var det.

Så gik turen rundt i den smukke park, hvor vi kiggede blomster, springvand og den søde svanefamilie. Da vi vendte tilbage var der aftensmad, som trods dagens andre triste madoplevelser var rigtig lækker. Og så hoppede jeg på et tog hjem og i bad. Nu kalder min seng om ikke så længe..

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder jo faktisk til at ha været en hyggelig dag :-) så du overlevede på bedste vis..trods alt pædagogisk fis !

Anette sagde ...

Irriterende at der ikke var styr på maden - men på trods af det lyder det som en fin dag.

MissMuffin sagde ...

Jeg overlevede ja:) Men jeg anstrengte mig virkeligt os under det der tromme-halløj for ikke at gå helt i sort!

Anette: Det var lidt træls, for folk var ret sultne efter alle strabadserne:)

Hanne K's verden sagde ...

Må sige, at jeg griner højt lige nu... Jeg er selv ansat på Viborg Kommune og din beskrivelse er totalt dejavu i mine ører;o)
Vi havde også en tromme-fyr til at lave noget gejl for os en gang... Det var SÅ langt ude. Han hed Gutten Bach, ham som trommede for os. Og mere latterlig nar, skal man vist lede længe efter. Han var SÅ modbydelig over for flere af os...
Men godt, at du overlevede. Men helt ærligt, de kunne godt stramme sig lidt mere an, når de laver sådan nogle arrangementer... Det er jo mange timer og mange penge de investerer i den slags.
Hilsner fra Hanne