fredag den 10. maj 2013

Dolly Update

Nu har Dolly boet hos os i lidt over 2 uger og det har været en turbolent tid for sådan en lille hund.
På de første 14 dage nåede Dolly at besøge dyrlægen 4 gange. Det tog hun nu ganske roligt, men de er nu også søde ude på Dyrehospitalet i City Syd. I sidste uge fik hun en abort, for vi valgte, at hun ikke skulle have de hvalpe, som viste sig at være i hendes mave. Så det har været en hård start- både for Dolly og for os.

Heldigvis går det fremad. Dolly er vild med mig, med leverpostej og med sofaen. Det er hendes ynglingsting. Til gengæld synes hun, at det der med at sove til længere end solen står op og at være alene hjemme med Kristian er ret så kedeligt.
Dolly er en rigtig dejlig, sjov og nysgerrig hund, men der er en del arbejde med hende alligevel. Det er risikoen ved at købe en voksen hund. Dolly mangler en smule selvtillid, ved ikke hvad "nej" betyder og så har hun boet ude på landet, så hun har aldrig lært at gå i snor! Snoren har hun det fint nok med, men verdenen uden for Olivia er en smule skræmmende, så den øver hun sig stadig i at vænne sig til.
Det gik ikke helt så nemt som håbet, men det er ikke noget, som ikke kan ordnes med tid og lidt træning:)

Dolly forstår at bruge hendes lommepenge, for et besøg hos KJDog i Frederikshavn betød både fine mad- og vandskåle, shampoo til hvide hunde og en ordentlig pose blandede godbidder:)

4 kommentarer:

www.louiogbearnaisen.dk sagde ...

Dolly er altså noget af det kæreste :) håber hun falder godt til hos jer - det er jeg helt sikker på. Især når hun bliver forkælet fra KJ-dogs ;) Der har jeg i årens løb også brugt en hel del penge, for det er altså en lækker biks.
Min kat, Sveske, fik jeg jo også først som voksen og hun har også krævet sin kærlighed for at få en selvtillid. Så kan kun forestille mig et arbejde, det ville være med en hund. Men det skal nok blive godt ovenpå den hårde start. Glæder mig til, at følge med og se meget mere til den fineste :)

MissMuffin sagde ...

Taak:)
KJDog er også den eneste dyrehandel der er værd at bruge penge i, for der er bare så meget lækkert til ganske rimelige penge..
Elsker at din kat hedder Sveske!

Miss Midtjylland sagde ...

Jamen så vakker...!! Det kan være, hun skal have en legedate med Frida?

MissMuffin sagde ...

Pia, ind til videre virker hun ikke til at gide at lege, men om det stadig er fordi at det hele er så nyt, det ved jeg ikke:) Hun er ikke fjendsk ligesom Emma, hun gider bare ikke andre hunde..