søndag den 21. juni 2009

At bide i græsset...

Godt Emma har underbid, ellers må hun ha fået munden fuld af græs:)
Da vi kørte ud i kolonihaven, var der bar super godt vejr, så der blev læst lidt i solen med bar ben. Drømmesengen er jo som bekendt et farligt bekendtskab og pludseligt havde jeg fået mig en eftermiddagslur..
Da jeg vågende var der solskin og blå himmel til den ene side og tunge mørke skyer til den anden.. Heldigvis ser de mørke skyer ud til at forsvinde, men der var også blevet lidt koldt.
Efter at ha spist en tidlig aftensmad er vi nu hjemme igen, for jeg skal li nå at ha tørret det sidste tøj inden sengen kalder..


Ude i kolonihaven skyder disse små yndigheder op over alt. I græssset, langs huset og mellem fliserne. De flleste er hvide med en lille gul midte, nogle har et svagt lyserødt strejf.. Ved i hvad det er for nogle? Søde er de hvertfald..

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Haha, ja heldigt for Emma at hun har underbid :-)
Jeg tror, det er snerler, du har - det er også sådan nogle, jeg har i entreen med særligt store blomster, fordi det er en tropisk art. Dine hvide er meget smukke.
Her har vi haft både sol og styrtende regn, men jeg tror, at vejrudsigten ser bedre ud for de næste dag :o)

MissMuffin sagde ...

Ja, ellers kunne sån en middagslur i græsset blive en trist fornøjelse:)

Det kan godt være det kan være snerler, jeg synes hvertfald de er super søde og har nedlagt forbud mod plæneklipperen:)

Her stråler solen igen og de mørke skyer har taget flugten, så vi har været heldige. Nu skal vi bar ha lidt solskin til resten af vores ferie:)