torsdag den 11. juni 2009

"La Dolce Vita"

Det er hvad huset kommer til at hedde: La Dolce Vita - det søde liv..
Kristian har bestemt sig for navnet og jeg synes det passer rigtig fint. Meningen er jo, at vi skal leve det søde sommerliv i kolonihaven og så overtog vi jo også kolonihaven i weekenden for årets karneval, der havde temaet "La Dolce Vita"..

Idag er der lang dag på arbejde og hvor jeg dog ikke orker!
Heldigvis kan jeg tænke på, at der imorgen kun er en uge til jeg går 14 dage på ferie. Skønt!!
Hvis vejret holder tørt idag, så tror jeg at jeg vil lokke Kristian med en tur i kolonihaven i aften. Vi skal lige have hentet det sidste jord til bedet, så jeg kan få plantet lidt salat og noget- jeg er jo ved at være lige sent nok ude med det projekt!
Der mangler også lige lidt inden vi kan begynde at sove derude, så det skal bringes iorden snarest, for når der forhåbenligt snart bliver varme dage igen vil vi til at sove derude. Men vi mangler lige en gasalarm, gummislange og noget sengetøj..

5 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Det er et rigtigt godt navn.
Vi krydser finger for at regnen vil holde op med at regne..

Tina kristine sagde ...

Super navn til sådan et fristed.. :0) og Regn... stop så vi er flere der gerne vil i haven... Gid det kun regnede om natten, så man kunne sove til lyden af regnen og vågne op til en frisk dag og vel vandet have...

Pernille på 1. sagde ...

Det var da et rigtigt godt navn MissMuffin, jeg er sikker på at i får mange dejlige timer i jeres lille hus, nu må vi håbe det snart holder op med at regne:

KNus

Piskeriset sagde ...

Jeg håber heller ikke, at sommeren regner væk. Jeg har også et par planter, jeg skal have plantet ud, men jeg tør ikke pt. pga. de solide regnmængder, der kommer de næste dage.

Det ser ud til, at der nok er tørvejr på lørdag og muligvis også mandag og tirsdag, så jeg håber, I får mulighed for at smutte ud i kolonihaven der :-)

MissMuffin sagde ...

Mette: Det synes vi også:)

Tina: Vi håber hvertfald på at leve det søde liv derude hele sommeren...
Jeg elsker også lyden af regn om natten og den rene, friske luft dagen, det så hyggeligt!

Pernille: Vi håber på at der snart kommer lidt opklaring derude, for selvom det er hyggeligt med en regnvejrsdag og en god bog, så er det udelivet der trækker..

Piskeriset: jeg har også krydderurter og tomater som afventer plantning, så jeg håber på tørvejr snarest. Heroppe skulle vejret vidst blive helt hæderligt søndag..