lørdag den 13. juni 2009

Buksevand..

Så er jeg allerede hjemme...
Jeg havde li fyldt godt med nyt jord på mit lille køkken-havebed og sået spinat, salat og brøndkarse og så skal man jo vande. På grunden har vi kun 1 vandhane og den står helt nede i den ene ende. Kristian har et meget indviklet vandslangesystem, for der skal jo både kunnne komme vand ind i huset, til toilettet og der skal vandes på hver sin side af huset. Selvfølgeligt skal det også være muligt at gøre det hele samtidigt!
Jeg troede så li jeg havde luret den og gik ned og tændte for vandet. Da jeg kom op kom der ikke vand ud af slangen som forventet, så jeg trak li lidt i hele systemet, hvilket resulterede i at der røg en anden slange af nede ved fordelingens-fidusen og jeg skal da love for , at vi har koldt vand derude!!
Uf, jeg blev så våd at den løb fra mit tøj og ned i gummistøvlerne! Har ikke skiftetøj derude, så jeg måtte pænt sidde på en plasticpose i bilen mens jeg kørte hjem:(

Nu sidder jeg hjemme i tørt tøj og overvejer om jeg gider kører derud igen. Der er vel en ny dag imorgen og herhjemme kunne opvasken godt trænge til at blive taget og gulvene til en overhaling..

2 kommentarer:

Anja sagde ...

Hehe, kan godt lige se det for mig ;-)
Er sikker på jeg var blevet rasende hvis det var gået ud over mig. Hihi

MissMuffin sagde ...

Du skal heller ikke tro, at jeg ikke fik bandet temmeligt højt:)