onsdag den 17. juni 2009

Fandanko...

I eftermiddags kørte vi en hurtig tur i kolonihaven, mest for at slappe af, men lidt fik (Kristian) vi lavet:)
Da solen begyndte at forsvinde, pakkede vi sammen og kørte hjemad. Planerne om aftensmad var droppet, for vi ville hellere i kolonihaven.
FANDANKO ligger tæt på kolonihaven og vi har tit snakket om at prøve noget derfra, især efter at have læst de gode anmeldelser hos Et cetera.
Og nøj hvor blev jeg da ikke skuffet! En FANDANKOs FAVORIT med oksekød, bacon, salat, tomat, hjemmelavet pesto og creme fraiche dressing i sprødt, hjemmebagt brød. Det var virkeligt en lækker sandwich, så det er ikke sidste gang vi kigger forbi deres flotte butik.
Næste gang skal vi prøve deres ANTIPASTO A LA FANDANKO: "5 slags itailienske pølser og salamier, 2 lækre italienske oste. Serveres med Ditten og Datten, samt vores berømte brød" til 89 kr. Det er ikke det billigste fastfood du kan købe dig til, men det er sundt, mættende og lækre råvarer, så der vil jeg gerne ligge mine penge igen:)
Butikken er fyldt med italienske spcialiteter som risottoris, olivenolie, italiensk is og krydderier. I køledisken er der masser af små "hapsere", så man kan sammensætte sin egen tapasmenu og på hylderne masser af hjemmebagt brød..
Pestoen smagte helt fantastisk, så nu skal jeg altså ha lært at lave en god pesto selv.

9 kommentarer:

Hanne K's verden sagde ...

Jeg bliver helt misundelig, når jeg læser om de fantastiske Fast Food muligheder, I har i de lidt større byer. Det lyder SÅ lækkert.

MissMuffin sagde ...

Det var virkeligt lækkert Hanne. I disken var der "hapsere" til 15 kr stykket, der skal jeg forkæle mig selv en dag. Der var pasta med tomat og basilikum, tomater fyldt med mozzarella, bruchetta i mange varitationer, tapaspølser, stegte grøntsager, skinker, pesto og tapenader og alt muligt spændende!

Og deres brød, uhm...

Mette Lykke sagde ...

Umm. den butik gad jeg godt have nede på hjørnet..

MissMuffin sagde ...

Det hvertfald meget bedre end MCdonald:)
Når man bor på en lille ø som dig Mette er det nok ikke fastfood-butikker det vrimler med:)

Madame sagde ...

Mums, hvor lyder det bare lækkert!!!

Så er der noget ved fastfood, når det er lavet af gode råvarer. Fandango må gerne lave en filial i Frederiksværk - så lover jeg at blive fast kunde :O)

MissMuffin sagde ...

Madame, det er også lækkert!

Det er 3 unge mennesker fra Aalborg der har startet det op sammen, fordi de mente der manglede et alternativ til pizza og burger- en rigtig god tanke!

Pernille på 1. sagde ...

Jeg har også læst om Fandako, og tænkte det er da en skam der er så langt. Heldigvis har vi mange steder her i Odense der også er okay.

Skønt at du ikke blev skuffet.

Knus

MissMuffin sagde ...

Trods Aalborg er en større hy synes jeg ikke der er særligt mange gode spisesteder og slet ikke fastfood, men her er Fandanko et lækkert alternativ:)

Anonym sagde ...

:o)) Bag skærmen her, sidder en MEGET smilende FANDANKO-medejer.

Hvor det varmer at læse, at vores mad falder i så god smag, at vores idé ramte plet i Aalborg og at du blev dejlig mæt.

Tusind tak for de fine ord og for god reklame.

//Louise
Kug forbi vores facebook fanside "Jeg elsker FANDANKO". Der bliver ofte lagt gode tilbud op, og du er meget velkommen til at skabe debat, gi' din mening eller bare sige hej til os :o)

Rigtig god sommer