fredag den 25. november 2011

TIP#3: sweet paul

Kender i sweet paul? En norsk fyr laver det her flotte og gratis online-magasin, som er fyldt med lækker mad og fine indretningsideer.
Bladet ligner fuldstændig de "professionelle" og der er mange gode ideer og opskrifter. Jeg har lidt svært ved at se hvor ofte det udkommer, men det ser ud til at udkomme 4 gange om året.Lige nu er jule-nummeret tilgængeligt hvertfald!
Der er også nogle af de gamle udgaver tilgængelige på siden, så der er meget god og gratis læsning lige til at hente ned på Ipad'en eller PC'en:)
Bloggen er helt sikkert også værd at holde øje med, for der kommer løbende opskrifter og flotte billeder og så har den også en meget lang link-liste hvis man er ude efter mere inspiration.

6 kommentarer:

Deborah sagde ...

Du er tarvelig er du - frister med sådan en lækker sag ;-) Nej kendte det ikke. Jeg drukner snart i madblogs jeg følger, men skidt, en fra eller til! Tak for linket og god weekend.

MissMuffin sagde ...

Det er altså ret lækkert og så tilmed gratis- det kan vi li:) Go' weekend!

Mette sagde ...

Smukke billeder og masser af inspiration... tak for det :-)

MissMuffin sagde ...

Det var så lidt Mette:)

by Busk sagde ...

Kendte det ikke, men hold da op et flot blad, utroligt det er gratis.

MissMuffin sagde ...

Det gjorde jeg heller ikke! Forstår heller ikke, at det er gratis, for det må da koste tid og penge at lave selvom det godt nok ikke trykkes- men det er jo bare godt for os:)