Sidste år havde vi indført "fredags-burgere", men efter jeg er blevet studerende med fritidsjob, som nærmest altid er om fredagen, så er det ikke mange burgere vi har spist.
Derfor skulle vi selvfølgeligt have burgere, da jeg havde fri i fredags:)
Denne opskrift er fra tillæget "Country Liv", som var med Isabellas nr.
Super lækker dressing, men jeg kunne godt ha brugt noget agurk og tomat deri:) Nu var ingen af os vildt sultne, for så havde det været passende med nogle sprøde fritter til.
Cæsarburger med parmabøf (2 stk.)
300 g. hakket oksekød
4 skiver parmaskinke
ca. 10 g. parmesanost
2 håndfulde romaninesalat eller babyleaves
2 gode burgerboller
salt, peber
Sennepsmayo:
1½ spsk. mayonaise
1½ spsk. skyr eller græsk yoghurt
½ tsk. dijonsennep
½ spsk. olivenolie
10 g. friskrevet parmesan
salt, peber
Form 2 store og flade bøffer af oksekødet.
Pak hver bøf ind i parmaskinke og krydder med salt og peber.
Steg dem på en varm pande i en smule olivenolie.
Varm burgerbollerne i ovnen eller brødristeren.
Rør alle ingredienserne til mayo'en sammen og smag til.
Smør burgerbollerne med sennepsmayo og læg dem sammen om salat, bøf og friskhøvlet parmesan.
7 kommentarer:
Hey MissMuffin!
Lige et spørgsmål til bøffen.. Undre mig over, at den skal pakkes ind i parmaskinken -blir skinken ikke færdig før bøffen?! Eller det er måske bare et spørgsmål om ikke at stege ved for høj varme?
Det fungerer fint i praksis hvertfald:)
Bøffen skal selvfølgeligt være ret så flad, så stegetiden ikke bliver for lang- derfor skal man også bruge fedtfattig kød, så den ikke trækker sig for meget sammen...
Nøj! Den ser eddergod ud - lækker burger :-)
Piskeris, burgere er altid et hit:)
det ser lækkert ud - tak for opskriften:)
Louise, det var det også:) En hjemmelavet burger er ikke værst en gang imellem:)
Jowjow, men dine udgaver plejer altid at se vildt gode ud :-)
Send en kommentar