En rigtig forårspasta med de første forårsgrøntsager- godt nok ikke de danske af slagsen, men når man længes efter sol og sommer går det nok.
Opskriften er med inspiration fra "Country Living", som fulgte med Isabellas nr. 2/2012. Jeg valgte dog at tilsætte lidt ærter og babyspinat for at få lidt mere grønt.
Pastaen smager rigtig godt og friskt, men også meget mildt. Her ville lidt ristet serranoskinke ikke skade:)
Cremet aspargespasta med ærter og spinat (2-3 pers.)
1 pakke frisk pasta
250 g. friske, grønne aspargess
1 dl. friske ærter
2 håndfulde babyspinat
1 fed hvidløg, presset
2 spsk. olivenolie
200 ml. cremefraiche
1½ dl. friskrevet parmesan
salt og friskkværnet peber
Skyl aspargesene og skær dem i tynde strimler på lang med en tyndskræller.
Svits hvidløget ved middel varme i olivenolien.
Tilsæt cremefraiche, citronsaft og parmesanost. Lad saucen koge og smag til med citronsaft, salt og peber.
Kom spinaten ved og kog til spinaten er faldet sammen.
Kog samtidig pastaen efter anvisningen på pakken. Kog aspargesene med det sidste minut.
Hæld vandet fra pastaen og server straks med saucen, ærter og krydder med salt og frikskværnet sort peber. Spises med det samme sammen med godt brød:)
2 kommentarer:
Uhm, den ser lækker ud! Meget sommerlig og frisk :-)
Piskeris, det er den bestemt også:)
Send en kommentar