onsdag den 16. december 2009

Onsdag eftermiddag mellem pakker og sne...

Haven er stadig fuld af sne og luften er kold og klar.
Hvis det ik var så mørkt allerede, så skulle vi helt sikkert ha været en tur i skoven og kigge på al den smukke sne... Vi nøjes med en runde i haven i stedet...
Emma har slet ingen uheld haft mens jeg var på arbejde og virker næsten helt frisk. Hun ville hvertfald gerne med ud i haven og kigge på sneen nu her og ligende til sidst den afskylige snemand:)
Vi var 50 mennesker fordeltt over 2 borde til at spille pakkespil og det var et værre cirkus og noget af en hønsegård! Jeg endte med en enkelt pakke som indeholdt "Bjæsken", som er en samling humoristiske tegninger og fortællinger fra det foregående år i Nordjylland, primært omkring Hjørring og Brønderslev. Det er ikke lige min interesse, men min kollega Jørgen fik julelys i øjenene da han så det, så jeg byttede det væk for chokolade og lys:)

3 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

det var et godt byt syntes jeg :D

Bitten sagde ...

Hej,
Jeg er simpelthen nødt til at prøve at lave hjemmelavede guldkarameller i aften (dog efter en anden opskrift, da jeg ikke lige kan skaffe kondenseret mælk), og vil yderst gerne høre, hvordan du pakkede dine fint ind? :D

MissMuffin sagde ...

Line, det syns jeg også:)

Bitten, fint pakket ind blev de vidst ikke, jeg pakkede dem bar i bagepapir, for det var ikke så velovervejet, haha..
Men farvet celleofan ville sikkert se rigtig sødt ud:)
Kondenseret mælk kan du en anden gang købe ved grønthandleren ude i storcenteret til 16 kr for en dåse hvis du sku få brug for det:)