tirsdag den 29. december 2009

Skralderbang...

På den anden side af vejen lå der for år tilbage en folkeskole, som nu er omdannet til en kommunal forvaltning.
Da Østergade er ret trafikeret, blev der lavet en gangtunnel under vejen, så skolebørnene kunne komme sikkert i skole. Idag bruges den vidst af de færreste og jeg syns den er vildt uhyggelig(og lugter af tis!), så jeg går sjældent derned igennem.
Lige de her dage bander jeg den og byens møgunger langt væk!
Hvis der sprænges ulovligt fyrværkeri i sån en tunnel, så siger det BANG. Faktisk så meget bang at ruderne vibrere og glassene klirrer ude i køkkenet.
Emma rører det heldigvis ikke, men jeg må indrømme at jeg hopper en halv meter i sofaen hver gang.. Hele aftenen er der nogen, der med jævne mellemrum har sprunget noget dernede og det irritere mig virkeligt. Lidt raketter og sager hidser mig ikke op, men det der er både ulovligt, farligt og pisse frækt at fyrer sådan noget skidt af.
Nu håber jeg ikke de fortsætter hele natten, så må jagten gå i pyjamas, for det er bar belastende!

5 kommentarer:

Bitten sagde ...

Hvis du går derned i pyjamas i nat, er du så ikke lige sød at optage det på video? :D
Nej, jeg kan godt følge, at det må være belastende. Specielt med sådan en effekt, at vinduerne reagerer. Bang-fyrværkeri har aldrig givet nogen mening i mit hoved.

MissMuffin sagde ...

Ellers kan du oss bar komme over til Guldbageren imorgen mellem 6 og 7 Bitten, jeg går sommetider derover i pyjamas, hue, jakke og moonboots hvis jeg er lidt doven..
Folk glor godt nok lidt, men det har jeg vænnet mig til, haha:)
Det virkeligt nogle høje brag og måske et enkelt lysglimt. Der bor mange hunde her omkring, det også synd for dem!

frk. Bibo sagde ...

Det er heldigvis ovre d. 5. januar. Så er det ikke lovligt at fyre krudt af længere - ulovligt som lovligt. De store brag siger nu heller ikke mig så meget - så hellere noget af det med en masse farver højt oppe i luften. ;) Sov godt.

Piskeriset sagde ...

For nogle år siden - inden lovgivningen blev strammet lidt på området - var der rigtig mange brag fra starten af december og frem. Åbenbart kunne områdets unger ikke få nok af ting, der sagde KNALD, og jeg fantaserede mange gange om, hvad jeg havde lyst til at gøre ved de små uopdragne lømler... ;-)

MissMuffin sagde ...

frk. Bibo, hvis man bruger ulovligt fyrværkeri af den kaliber, så tror jeg faktisk man er pisse ligeglad med lovgivningen:)
Men det plejer da at stilne af i løbet af januar, igår var virkeligt bar slemt..

Piskeris, de stoppede heldigvis ikke så sent igår. Det er virkeligt højt når det er, så jeg kunne kvæle dem hvis jeg fik fat i dem!