mandag den 14. december 2009

Mandag...

Puha, det er godt nok tidligt:)
Nu er det slut med de lange, hyggelige morgener i denne omgang, nu skal jeg tidligt op og blive færdig i et ordenligt tempo... Men, det er jo kun for 5 dage her i første omgang, så holder jeg en omgang juleferie:)
Idag skal nok komme til at gå hurtigt, for der ligger sikkert en million e-mails der skal kigges igennem og bunker på bordet der skal sorteres.
I aften er jeg sikkert godt træt, men der skal de sidste julekort altså skrives færdig og julegaverne fra de sidste dage skal pakkes ind..

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Dejligt vinterbillede du har taget!

Jeg synes, det er lidt træls, at det både er mørkt, når man tager på job, og mørkt, når man kommer hjem. Men juleforberedelserne er jo et dejligt lyspunkt ;)

Annette sagde ...

Pyyyh,så er du tilbage i det pulveriserende med tidlige morgener. Selv om jeg sagtens kan forestille mig, hvordan din ind-box ser ud og hvad der har hobet sig op håber jeg at dagen ikke bliver for slem.
En opsummering!
Jeg elsker også Lønstrup, den er så hyggelig og anderledes. Jeg vidste ikke, at der nu kun er et par vægge tilbage af kirken, sidst vi var der tror jeg at bygningen stadig stod, men det går jo hurtigt når naturen hærger.
Dit billede af Emma er skønt, hun er bare så dejlig den lille Emma, men det er du sikkert ikke i tvivl om at jeg synes.
En rigtig god første arbejdsdag til dig.

Frk Hagen sagde ...

Har tagget dig i en blogleg :)

MissMuffin sagde ...

Madame, frostvejr er så smukt!
Det er også lidt hårdt må man sige, men jeg synes altid at januar og februar er hårde at komme igennem- men der er selvfølgeligt heller ikke juleforberedelserne at hygge med:)

Annette, Lønstrup er blevet min nye ynglingsby! De må have taget kirken ned her i sensommeren, for jeg syns heller ikke det så længe siden den var i fjernsynet- samlet..
Jeg fornemmer godt nok du er lidt forelsket i hende Emma, men hun er også en nuttet lille sag som jeg er kommet til at holde helt ubegribeligt meget af:)

Mims, jeg takker for taggen, men jeg har taget udfordringen i sidste uge:)