lørdag den 5. december 2009

Lotte på slottet...

Nøj, hvor er Lottes nye hus frygteligt lækkert!! Hvor kunne jeg dog godt bo der, jeg håber vi kan være lige så heldige med at finde så dejligt et sted til de penge når det bliver vores tur..
Der blev flyttet en del idag og sat på plads, men de har godt nok masser at se til de næste par uger:)
Selvom jeg ikke har brugt en masse kræfter, så er jeg godt træt. Afslapning for resten af pengene og tidligt i seng må være planen. Imorgen skal der handles og gøres rent. Vi har fået rugbrød til aftensmad hele ugen, for energien til at lave mad har slet ikke været der. Det er temmeligt kedeligt, så jeg må se om jeg kan finde på et eller andet lækkert imorgen...

3 kommentarer:

Ditte sagde ...

Det er bare super spændende når ens bekendte køber hus!
Min storebror og hans kæreste købte også et rigtig fint lille landsted her for nogle måneder siden, det er bare lækkert! :)

- Og nåh ja! Jeg har tagget dig :P

Karin Grøn sagde ...

Det er et skønt hus- meget smukt og det ser ud til at være let at vedligeholde. Hvis I skal flytte og der bliver en lejlighed ledig hvor du bor, så må du lige sige til, da vi er på jagt efter noget billigt og andet til datteren.

MissMuffin sagde ...

Ditte, det er nemlig ret spændende- men pgså lidt hårdt når man selv ønsker et hus, men lige skal have solgt en skide lejlighed først..
Jeg må hellere lige over og se hvad du nu har fundet på:)

Karin, der er faktisk med jævne mellemrum nogle fine lejligheder til leje her i Nørresundby kan jeg se i lokalavisen- jeg ved ikke om man kan læse Nørresundbys på nettet som så mange andre lokalaviser, men det kunne i prøve at undersøge.
Min lejlighed er meget billig, men det betyder også at der er nogle der har sat sig på den når jeg flytter:)