mandag den 21. december 2009

Bilka-helvede!

Hvorfor sidder folk ikke hjemme i sofaen og ser julekalender med deres unger sån en mandag aften?!
I stedet var hele Aalborg i Bilka og jeg troede ellers li at vi var snedige og kom uden om det værste..
Sødmælk var udsolgt og de eneste æg der var tilbage var afskylige ikke-økologiske æg, som jeg stadig har dårlig samvittighed over jeg købte! Hvis julemanden hører om det, så får jeg ingen julegaver!!!
Sødmælken skal lige jagtes imorgen, men ellers har vi hvad vi skal bruge for at klare os julen over... Og det er faktisk ikke ret meget. Ingredienser til brød, frugt, mælk og pålæg er det eneste vi får brug for med al den mad vi ellers skal fylde os med!

4 kommentarer:

Bitten sagde ...

Puha, Bilka... Et helvede til hverdag, så jeg kan kun forestille mig, hvor slemt det har været her til aften.

Jeg kender godt den dårlige samvittighed, når man bliver tvunget udi æggekøb af den forkerte slags :(

Linebinevaskemaskine sagde ...

åhha mig og min far stod der på slaget 10 og havde både gave indkøb og turen i bilka overstået på under en halv time :) men så var der også helt vanvittigt med mennesker. De var helt vilde

Deborah sagde ...

Jeg kender godt det med æggene. Forskellen er, at jeg pure nægter at købe de ikke økologiske. Jeg ville få alt for dårlig samvittighed.

Jeg kender også godt Bilka til hverdag, og får det decideret dårligt ved tanken om, hvordan der må have været idag ;-) Jeg var i fakta i formiddag, og det var rigeligt :)

MissMuffin sagde ...

Bitten, folk var helt tossede!
Det eneste positive var, at der kun var de tarvelige æg tilbage, hvilket betyder at Bilka har været fuld af samvittighedsfulde ægge-købere:)

Line, i var sørme effektive!
Ufatteligt så store mængder folk de køber ind, det var jo helt grotesk at se hvad folk havde i vognen. Nogen havde nærmest et kvart Bilka!

Deborah, jeg valgte at gøre det idag, for tidligere i Føtex havde de heller ikke øko-æg og jeg orker ikke jagte hele byen rundt efter dem.. Normalt får jeg æg fra en lokal bondemand oppe omkring Voerså, men han holder ferielukket...
Når vi er i Bilka plejer vi at være det om aftenen, for så er der som regel til at være- det var der bar ikke igår! Puha, der var mange mennesker!