søndag den 13. december 2009

Lønstrup...

Lønstrup er en fantastisk dejlig lille by et godt stykke på den anden side af Løkken.
Selv en dag i december som igår, var der masser af liv i byen, hvor gallerierne, gavebutikkerne, tøjbutikkerne og et par spisesteder holdt åbent.
Om sommeren er vrimler der med liv, for sommerhuse er der masser af i Lønstrup og de ligger overalt i det bakkede landskab, nogle med en helt fantastisk udsigt.
Jeg er jo selv vokset op på østkysten, så det er ikke meget jeg er kommet på vestkystens strande. Kristian derimod er kommet meget i Løkken og Blokhus(hvor vi mødtes) og første gang vi kørte til Lønstrup, var jeg bar solgt.
Selvom det er langt ude og langt væk fra min familie, så ville jeg godt nok gerne bo der! Nu er vores planer for fremtiden ikke så afklarede, hvad det angår arbejde, så det er vidst dumt at flytte så langt væk nu, men engang skal jeg bo i Lønstrup:)

Vi nød det dejlige vejr igår og fik travet byen igennem, kiggede på vandet fra de meget høje skrænter og endte med at spise på "Slugten" , som det vidst nok hedder. Ikke fantastisk mad, men god stemning, der bærer præg af, at "Slugten" også er byens værtshus, hvor der kan nydes hjemmelavet "Bjædsk", som må være en slags snaps- jeg skulle hvertfald ikke nyde noget:)

Så jeg er godt og grundigt forelsket i byen, men som tingene er nu, er den vidst lige langt nok fra alting, især når jeg ikke helt ved hvad jeg skal "være når jeg blir stor". Der er lidt over 60 km fra Aalborg til Lønstrup via motervej, så det er noget at skulle kører hver dag for Kristian også. Det må vente:)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

ved du hvad det kan du godt glemme
det er alt for langt borte så går der meget langt imellem jeres besøg

MissMuffin sagde ...

Måske mormor, men ind til videre er det vidst bar det eneste sted kristian og mig er blevet enige om at kunne bo:)