tirsdag den 1. december 2009

Tirsdag...

Puha, man får lange arme af alt den juleshopping!
Nu fik jeg handlet en del julegaver ude i storcenteret og imorgen går turen ind til byen. Så er jeg godt på vej, men jeg skal nok afsted en gang eller 2 mere for at blive helt færdig..
Lidt jule-kugler måtte med hjem idag, for jeg har intet at hænge på træet når vi får det hentet. Håber Kristian er rask til imorgen så vi kan hente det der:) Nu er der pyntet godt op herhjemme med røde roser, engle-gurilander, miselten, kræmmerhuse, masser af lys og selvfølgeligt står mine chokoladejulekalendere også fremme og frister:)
Mettes stjerne er kommer i toppen af grenen, men afventer lidt sin skæbne, for måske juleglæden istedet må spredes fra juletræets top, for ellers er vi stjerne-løse:)
Nu skal vi have en omgang hurtig aftensmad og så skal jeg lægge sidste hånd på vores opgave, imens jeg spiser lidt pebernødder...

9 kommentarer:

Grith sagde ...

Hvor er det et fint billede. Jeg glæder mig også til vi får juletræ - det bliver lidt længere henne. Ellers for ungerne nok bare pillet der fra sig selv for hurtigt.

Jeg skal også på jagt efter nogle juletræs kulger - har ingen.

Rigtig god tirsdag til dig.

Knus Grith

Piskeriset sagde ...

Hvafornoget? Har du flere julechokoladekalendere? :-D

Du har søreme været effektiv i dag! Jeg har handlet nogle gaver over nettet, men jeg håber på at få klaret de resterende (eller de fleste) på fredag.

Hav en dejlig aften :-)

MissMuffin sagde ...

Jaa da:)
Mormor giver mig altid en og så havde Kristian en med hjem til mig fra Tyskland!

Ja, det med at få noget for hånden:) Jeg køber både julegaver for mor, far, mormor&morfar og farmor&farfar primært til mine brødre og det kræver noget af en indsats! Mangler halvdelen af dem og halvdelen af mine egne, men jeg ved hvad næsten alle gaverne skal være, de skal bar købes og slæbes hjem:)

Annette sagde ...

Wauw, du er nået langt med indkøb og juleforberedelserne.
Skønt billede af julebordet, det passer lige til et postkort.
En god aften til dig.

MissMuffin sagde ...

Grith, det kan du have ret i, de kan sikkert have en kæmpe fest ud af sån et træ, haha:)
Jeg havde heller ingen ting. Kuglerne fik jeg 12 af for ca 20 kr og 6 hjerter for 30 kr- alt sammen i plastic, så jeg ikke får det ødelagt!

Annette,jeg elsker julen, så der skal være fuld fart på den lige fra start:)
Ha en god aften..

Julie sagde ...

Nøj hvor fin kalenderlys-dekoration... tror da nok liiige jeg bliver nødt til at låne den idé, for vi har ingen endnu, ups:-)
Har du brugt ler eller...?
Kh Julie

MissMuffin sagde ...

Julie, den er nem og meget fin, så skynd du dig afsted efter roser:)
Jeg har brugt oasis. Roserne vil tørre ud, men ser stadig fine ud... Måske de ligesom sidste år også får et spray sølv-glimmer når de er tørre...

Julie sagde ...

Hi hi kunne ikke vente, så lavede en tidligere i dag, men brugte ler, nu må vi se hvor længe roserne holder:-)
Du kan se den på min blog,hvis du vil:-)
Kh Julie

MissMuffin sagde ...

Hej Julie, så kigger jeg da lige over:)