tirsdag den 15. december 2009

Stakkels lille Emma....

Så er vi kommet hjem fra dyrelægen med lidt blandet besked..
Blodet er en omgang tarmkatar pga. en virus- den er der vidst mange hunde der er ramt af heroppe de her dage, men med hendes alder skal der lidt hjælp til at komme ovenpå. Så for en sikkerheds skyld hun fik en lille indsprøjtning og skånekost med hjem, så skulle hun være over det på et par dage..
Så bange hun var for dyrelægen og med alle de kræfter hun brugte på at flygte og sende mig tryglende blikke, mente vores dyrelæge nu heller ikke, at der var nogen fare for, at det havde taget alt for hårdt på hende:)
Værre er, at Emmas hjerte har fået det dårligere og hun skal derfor starte op på hjertemedicin for resten af hendes tid, for at holde hendes kredsløb igang. Desværre betyder det også, at Emma ikke kommer til at slå nogen aldersrekorder, for medicinen har ikke ubegrænset virkning..
Nu må vi se hvordan tingene går, det hvertfald dumt at tage sorgerne på forskud. Vi vil bar så nødigt undervære hende, hun er jo blevet vores lille "barn" herhjemme:)

16 kommentarer:

MissT sagde ...

Det var da godt at hun kan komme ovenpå med maven. Men det var da noget værre lort med hendes hjerte, men håber da det bedste for hende og at hun stadig får et lang og lykkeligt liv uden smerter. Og at i får en masse flere gode oplevelser med hende

Grith sagde ...

Uha, det er hårdt når ens dyr bliver syge - de bliver jo en del af familien.

Dejligt at hun kan få det bedre med maven - og med hjerte medicin så har I hende forhåbentlig mange år endnu.

God bedring med den lille sjove hund.

Knus Grith

Anette sagde ...

Jeg håber jeres lille Emma har mange gode år endnu for ja!! Man elsker jo de kære hunde. Jeg håber medicinen hurtigt hjælper hende. Knus

MetteSofie sagde ...

Kære Muffin
Hvor er jeg ked af at læse om Emmas tilstand. Og du har helt ret, kæledyr går hurtigt ind og bliver vores små "babyer"... Håber hun hurtigt kommer i bedring og har mange hundeår endnu, trods det lille hjerte. Knus MetteSofie

MissMuffin sagde ...

Miss Tulle, jeg var lidt bange for det var hendes indre organer der var stået af dengang jeg så al blodet, men det sagde dyrelægen allerede i telefonen at det ikke kunne være..
Hjertet giver heldigvis ikke smerter, men giver træthed, manglende appetit, fordøjelsesbesvær og ubehag, men vi håber hun slipper nogle år endnu..

Grith, det er frygteligt hårdt! Jeg har bundet mig lige så stærkt til Emma som til mange af mine venner:)
Så nu skal vi hvertfald bar ovenpå med maven, så skal resten nok gå:)
Knus

Anette, det håber vi også:) Heldigvis mærker vi ikke noget til det dårlige hjerte, hun er som regel glad- med mindre vi selv. har generet madammen på upassende tidspunkter:) Knus

Mette Sofie, Emma er nemlig en lille baby. Når jeg planlægger noget skal hun jo altid med ind over, for hun må ikke være for længe alene, skal gåes med osv.
Vi krydser fingre for hun hurtigt vænner sig til medicinen, for vi kan ikke undvære hende:) Tak for tankerne:) Knus

Annette sagde ...

Åh nej, det er først nu jeg læser om Emma´s sygdom, det lille pus.
Jeg håber, at hun meget hurtigt bliver frisk og rask igen og kan terrorisere jer.
Rigtig god bedring med hende.

Annette sagde ...

Jeg glemte at spørge, hvor gammel er Emma?
Det er bare så forfærdentligt, når ens børn (uanset om de er 2- eller 4 benede) er syge.
Knus

MissMuffin sagde ...

Annette, Emma er efterhånden en 10-11 år, så hun er en aldrende dame efterhånden..
Lige nu virker hun hvertfald godt tilfreds og meget træt ovenpå alle strabadserne- vi har ikke været ude siden middag, så det er et godt tegn:)

Ditte sagde ...

God bedring til lille Emma :)

MissMuffin sagde ...

Tak Ditte:)

Piskeriset sagde ...

Åh altså. Det er godt, at hun kan få noget medicin nu, som kan hjælpe på det, men det er ret trist, når ens kæledyr får det skidt :-/

Vi håber på at få katte til sommer, når vi er flyttet i hus, og der skal vi også opdrage vores vennekreds (mest kattehaderne) til at forstå, at de katte bliver vores 'børn', og de skal behandles med samme respekt.

God bedring til den lille charmetrold!

Karin Grøn sagde ...

Det var godt I fik dyrlægen til at konstatere hvad det var og godt der blev fundet ud af det med hjertet. Så kan hun forhåbentlig få en god og smertefri alderdom. Nu ved jeg ikke hvor gammel hun er, men hunde har jo en vis levetid som alle andre dyr. Det handler jo om at give dem et liv, som er godt for dem og som alle parter kan være tjent med. Jeg håber det bedste for hende og dig. Ambivalent er jeg med det med barnet, for jeg tror nu hunde har lettest ved at være hunde, men jeg ved du mener det godt for hende og det er det vigtigste

Mig sagde ...

Ja... man elsker jo sin hund, og vil den kun det bedste, og det gør sgu lige så ondt på en, når der sker hunden noget , som når det sker med børnene......

Håber hun hurtigt trods alt , får det godt igen.

Hyggehygge og god bedring med hende.
Marianne

MissMuffin sagde ...

Piskeris, man knytter sig godt nok til de små dyr:)
Jeg ved da også godt, at jeg bliver mobbet på arbejde imorgen fordi jeg er blevet hjemme pga. hunden, men hun er et levende væsen som jeg har påtaget mig ansvaret for, så det er jo min pligt at sørge for hun har det godt..

Karin, Emma er en 10-11 år. Det er ikke unormalt at små racer som fx pekingeseren bliver en 16-18-20 år, så Emma er stadig "ung"..
Emma vil ikke mest være hund. Hun foretrækker at ligge i møblerne, spise godt og være med hvor vi er:) Hun er et levende væsen som jeg har ansvaret for, på lige fod med et barn og jeg har meget glæde af hende som en ekstra familiemedlem..

Marianne, jeg er hvertfald blødsøden når det gælder hende:) Modsat mange andre hunde er det nemt at læse hvordan hun har det og hun kan selv fortælle mange ting(mad, godbidder, ud at gå, ud i haven) osv, så hun er jo klog nok.. Og så føles det heller ikke helt så dumt at snakke med hende som at snakke med mig selv:)
Jeg håber hun snart er ovenpå.
Knus

Hanne K's verden sagde ...

Åh nej, hvor træls. Jeg blev helt ked af at læse dit indlæg. Den lille Emma betyder jo så meget for dig.
Jeg krydser fingre for hende og jer:o)
Når man ikke har børn, så bliver ens små dyr bare vigtige.
Hvor gammel er det hun er?
Tanker til dig :o)

MissMuffin sagde ...

Hanne, Emma er nemlig en lille baby herhjemme:)
Hun er en 10-11 år, så hun er ikke helt ny længere..
Heldigvis er hun ved at være ovenpå igen, men det var noget af en forskrækkelse...