tirsdag den 22. december 2009

Der kom en tidlig julegave..

Jeg var en af heldige vinder af Mettes konkurrence og idag kom det fine lille billede af pigen fra kaffepakkerne. Mette skal have ros for sin indpakning, for jeg havde nær ikke fået den pakket ud:) Jeg håber ikke hun pakker sine julegaver ligeså godt ind, så får børnene hvertfald kamp til stregen:)
Jeg har altid godt kunne li motivet, så nu er spørgsmålet bar, om hvor det skal hænge. Måske i entreen, den er så trist og kedelig og kunne sagtens trænge til et fint billede...
Tusind tak Mette!
Jeg fik handlet sødmælk idag og der var ikke så mange mennesker inde i byen som igåt. Nu ønsker jeg mig bar et større køleskab, for 6 liter sødmælk fylder altså en del. Nå ja, og så 20 æg, 3 liter skummetmælk, 4 pakker smør og 2 overfyldte grøntsagsskuffer hjælper heller ikke på pladsproblemerne..
Sneen er virkeligt kommet til Nordjylland igen og den bider i kinderne sammen med den kolde vind. Ikke mere udgang til os idag! Jeg skulle egentligt gøre rent, men rengøring passer bedre til regnvejrsdage. Snevejr og bagning passer bedre sammen, så det er det jeg vil gøre, nemlig kaste mig ud i lidt ekstra småkagebagning og starte op på en surdej til rugbrød..

6 kommentarer:

DiSign-Keramik sagde ...

Tillykke med dit fine billede.

Ja vejret indbyder til hygge inde.
Vi er heldigvis også lige kommet hjem og behøver ikke ud lige med det samme igen. Vi kan nok klare os til på lørdag. Og så håber vi sneen er lidt mindre til den tid.

Vi vil også igang med lidt bagning her i aftentimerne.

Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

MissMuffin sagde ...

Uha, i bor vel også så lang ude at der er fare for at sne godt og grundigt inde?
Jeg skulle gerne kunne køre en tur imorgen aften, men er vejene stadig fyldt med sne skal jeg ingen steder- dertil er jeg for stor en pyllerrøv!

Glædelig jul:)

Annette sagde ...

Hvor er det det skønt billede, jeg mener at jeg kan huske at det engang var på kaffeposerne.
Jeg kender godt det der med køleskabet, selv om vi fik et der var lidt større i sommer, så er der godtnok kø i rækkerne, når man skal have gæster eller der er mange helligdage. Hav en rigtig god aften.

MissMuffin sagde ...

Annette, du har da ret. Hun er ik en vanilje-pige men cirkelkaffe-pigen:)
Jeg har husket helt forkert!
Der kan nemt blive trangt i køleskabet her til jul- også selvom vi bar er to:)

Westmose sagde ...

Hihi kunne ikke lade være med at grine over jeg havde pakket det så godt ind :-) Glad for at høre du er blevet glad for det, og jeg er sikker på du nok skal finde den helt rigtige plads til den skønne dame :-) Rigtig glædelig jul. Kh. Mette

MissMuffin sagde ...

Seriøst Mette, du var ved at frembringe et hysterisk anfald:)
Billedet er super sødt, jeg skal nok finde en god plads til det:)