lørdag den 12. december 2009

På tur...

Men hvor skal turen gå hen?
Efter en uge med meget lidt aktivitet, fik jeg lokket Kristian til, at vi skal en tur ud i det blå. Hvor turen skal gå hen er ikke helt fastsat endnu, for vi er ikke helt enige, haha:)
Jeg mangler 5 julegaver, men de må vente. Jeg tænker, at byen har søndagsåbent imorgen, så må vi se om jeg gider trille en tur ind til byen der. Jeg ved nogenlunde, hvad jeg skal have, så værre er det ikke, end at jeg tager det helt med ro. I allerværste tilfælde har jeg jo juleferie fra d. 18.december, så kan de sidste gaver nåes li op til jul:)
Vores weekend skal hvertfald kun være en rigtig hyggeweekend, men vasketøjet kommer jeg desværre nok ikke udenom imorgen:)
Hvad skal i lave i denne weekend i december?
Nissen har igen været forbi med en dejlig gave, nemlig "Sex&theCity- The movie", som jeg vil glæde mig til at gense... Måske i eftermiddag?
Nu vil jeg hvertfald først ud med pekingeseren, som flygter rundt fra nogle fæle lyde, som ser ud til at komme fra hende selv:)

3 kommentarer:

Bitten sagde ...

Jeg har ikke så mange planer for weekenden, men i dag skal jeg hjem til mine forældre, da vi skal fejre min far, som havde fødselsdag i går :)
Kender godt det, når man har brug for en udflugt eller lignende.

Karin Grøn sagde ...

Håber I bliver enige om hvilken vej bilen skal køre- det ligesom det smarteste- den kan jo ikke skilles ad på midten;-)
Gaverne når du nok med mindre de skal sendes med posten og det er jo en luksus i sig selv med de priser.

MissMuffin sagde ...

Bitten, det er også altid skønt at komme en tur hjem- og nok til ekstra god mad når din far skal fejres- tillykke med ham:)

Karin, det kan sommetider kræve lange diskussioner, men idag var Kristian overraskende samarbejdsvillig:)
De skal heldigvis ikke sendes, så dem kan jeg sagtens nå. 3 af dem skal endda købes samme sted:)